Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Mini Rally

TMM: Igen gode point på kontoen

Mini Rally 
12/05/14 

TMM/Niels Jørgen Jørgensen/Holsted og Allan Hansen/Hejnsvig havde haft småtravlt hjemme på værkstedet efter den hårde medfart til Rally Sulinger i Tyskland, hvor de havde i en dyb grøft med deres Opel Manta. En ihærdig arbejdes indsats gjorde dem dog klar til 2. afdeling i minirallysyd turneringen, hvor de kuperede veje på Als var udfordringen.
 

En 3. plads i klassen og 13 generelt ud af 56 biler var godkendt, når man ser på hvad teamet var udsat for under løbet.

En igen ødelagt vippearm satte teamet tilbage med knap 2 minutter på løbets tredje hastighedsprøve, og prøve 4 måtte også køres med nedsat fart, indtil teamet kunne få udbedret skaden ved service.

Derudover skulle selvtilliden lige på plads igen efter løbet i Tyskland, og prøvernes sværhedsgrad på Als udfordrede også denne del af gamet, for prøverne gav ikke meget plads til ro og forudseenhed på prøverne. Der skulle dyb koncentration til, for at havne ved siden af vejen i dette område, ville give yderligt hjemmearbejde - dette var de herrer ikke interesseret i at få !

Så efter vippearmen knækkede på prøve 3, kørte teamet med ro og en god sikkerhedsmargen. Dette resulterede i klassens 3. plads. Igen gode point, og ingen hjemmearbejde på karossen.

Allan Post


Læs mere om:
  • Allan Hansen
  • Niels Jørgen Jørgensen
  •  
     

    Mini Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: