Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

ADAC GT Masters

Zandvoort - Sådan gik det danskerne lørdag

ADAC GT
Masters 

10/05/14 

Sejr til Mikkel Jensen
Der er to danske kørere i aktion i Holland på Zandvoort banen i denne weekend.
Det er Nicki Thiim og Mikkel Jensen der deltager i henholdsvis ADAC GT Masters serien og Mikkel Jensen der kører i ADAC Formula Masters serien.
 

Weekenden startede allerede fredag for Nicki Thiims vedkommende med fri træning og kvalifikation. I kvalifikationen blev Nicki Thiim sammen med makkeren F. Hambrecht i deres Audi R8 LM ultra nummer 11 i den første kvalifikation. I den næste kvalifikation blev den placering vekslet til en andenplads og dermed en placering i forreste startrække i det andet af de to løb i denne weekend.

I det første løb hvor man som før nævnt, startede som nummer 11, sluttede med en relativ god fremgang, idet løbet for de to kørere sluttede på femtepladsen og dermed gode points på kontoen. Søndagens løb køres søndag middag.

Mikkel Jensen skulle efter veloverstået fri træning fredag, køre kvalifikation lørdag formiddag. Her erobrede han en plads i forreste startrække med næsthurtigste tid. Lørdag eftermiddag skulle han se om det var muligt at forbedre den position. Det må man sige at det gjorde for han vandt løbet til stor glæde både for ham sig og Neuhauser Racing. Mikkel Jensen og resten af Formula Masters feltet skal i aktion 2 gange søndag.


Læs mere om:
  • Mikkel Jensen
  • Nicki Thiim
  • Zandvoort
  • 11/05/14 - Zandvoort - ADAC GT Masters
  •