Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel Renault 2000 Europa Serie

Racing Denmark - topform på Donnington i England

FR 2000 EU 
04/10/02 

Formel Renault 2000 Europa SerieRacing Denmark er med til at sætte farten på Donnington i Formel Renault Mesterskabet
Tom Keller kunne i weekendens første tidtagning sætte sin racer på 12. pladsen 0,794 sek. efter den hurtigste, som er Lewis Hamilton, der til daglig ligger i front i den Engelske Formel Renault serie.
 

Også Philip Andersen har rykket sig i forhold til sidste gang. vi deltog i Eurocuppen og kunne sætte sin tid og placere sig pt. som nr. 20 1.526 efter Lewis.

Efter en god testdag igår på banen, var vi godt forberedt på dagens tidtagning og kunne også forbedre tiden fra testen igår med ca. 0,8 sek. - Det er dog ikke helt nok, men hen imod slutningen på tidtagningen, havde vi et par små detaljer, som vil vise, om vi imorgen kan forbedre tiden og placeringen på gridden. Banen ligner meget Imola og har nogle meget hurtige sektioner og et par meget langsomme sving, og det går op og ned, men banen betegnes som en højfartsbane for Formel Renault klassen.

"Setuppet på bilen er meget vigtigt her, og jeg har arbejdet intenst med både mine mekanikere Kenneth R og Kenneth S samt engeneer, for at finde det bedste setup til bilen, og vi er meget tæt på - så imorgen skal jeg finde lidt i mig selv og udnytte setuppet helt - og med lidt held kan jeg forbedre tiden" fortæller Tom Keller, Luxembourg.

"Jeg havde en uheldig dag under testen, og flere ting gik galt både for mig og mine mekanikere. Men til slut lykkedes det at finde et nogenlunde setup til idag. Men der er både i bilen og mig noget at finde endnu, og efter tidtagningen har vi fået et par gode identifikationer om retningen, så nu må vi bare håbe, at det lykkedes imorgen tidlig" fortæller Philip Andersen, Risskov.

"Vi er så tæt på og alligevel langt fra. Vi mangler lidt ro om det hele, og så tror jeg på, at både Tom og Philip kan lave en bedre tid imorgen. Vi håber på godt vejr som idag og bedst lidt sol" fortæller teamchef Henrik Nymark

Tidtagning 1:
1: 1.31.581 Lewis Hamilton, Manor Motorsport
2: 1.31.749 Christian Klein, JD Motorsport
3: 1.31.796 Nicolas Lapierre, Graff Racing
12: 1.32.375 Tom Keller, Racing Denmark
13: 1.32.405 Robert Schlünssen, JD Motorsport
20: 1.33.107 Philip Andersen, Racing Denmark

Lørdag 5/10:
kl: 09:00 - 09:30 Tidtagning 2
kl: 14:00 - 14:45 Race

Racing Denmark


Læs mere om:
  • Lewis Hamilton
  • Philip Andersen
  • Tom Keller
  • Racing Denmark
  •