Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Special Saloon

Dream Concept Racing startede sæsonen, hvor de slap - på 3. pladsen

Special Saloon 
08/05/14 

En tændt kører Preben Grundtvig, gav den max gas, i første afdeling på Padborg Park Opens 1. afdeling af FirstStop SSC.
 

En rimelig god tidtagning, lørdag, blev søndag vekslet om til et flot og spændende 1. heat af Preben Grundtvig, med flotte kampe mod de to Porsche kører Mikkel O. Pedersen og Jørgen Hansen, samt et par gode dueller med Nicolai A. Hansen i hans fine Radical SR3. resultatet i heat 1. blev en 3. plads i klassen. Preben lavede således en super fin tid i 1. heat, som gjorde at han startede fra 4 position i 2. heat.


Den røde Ferrari i sit es

Preben var igen tændt og klar, men starten kiksede desværre en smule. Mange af de tabte placeringer, blev dog hentede flot og sikkert tilbage, med et par fine kampe mod Hans Hartmann i hans nye Mercedes C63 AMG, V8 series bil - dog trak Preben det længste strå og blev igen nummer 3. i hans klasse- S-GT.

3. heat skulle startes fra 6 position, og her gik starten bedre, Preben kæmpede igen med Hans Hartmann og forsøgte at nå op til Mikkel og Jørgen, det lykkedes, da Safety car kom på banen, men i mellemtiden havde sidste års klassevinder i S-GT Christian Siepmann fået varmet sin BMW helt op, efter et par mindre tekniske defekter i de foregående heats og Christian vandt klassen, og Preben Grundtvig blev nummer 4. i sidste heat. Dette betød at samlet over hele weekenden blev Preben Grundtvig nummer 3. i klassen S-GT. Samme placering han fik i hele serien sidste år, sammenlagt.

Alt i alt en super start på sæsonen for Dream Concept Racing, som ser frem til mere godt og fair race i sæsonen.


Hele feltet samlet efter start

Preben udtaler: Jeg har glædet mig hele efterår/vinter til at komme i gang igen, jeg har trænet intenst og startede sæsonen sidst i marts med at køre på 4 store baner i udlandet, nemlig Hockenheim-Nurburgring GP, Nordsløjfen, VLN-løb og SPA, alle baner kørt inden for 4 dage, det var for fedt at prøve. Så denne weekend er jeg super tilfreds med, samt vores træning på PP op til løbet er forløbet helt super, med lidt tilrettelser af linjer, har det givet stor pote hele vejen rundt.

Teamet har også fået et par nye ansigter, den gode og rutinerede Jens Roed, Chef mekaniker, er blevet erstattet af den unge chef mekaniker Alex Berg, dog har vi stadig et fint samarbejde med Jens, som supervisere os på enkelte ting, pga. hans store erfaring med Ferrari, hvilket vi er super glade for.


En tilfreds Preben Grundtvig efter en god weekend

Brian Brøndum er stadig chef for vores dæk og bilens udseende, Brian Staal er stadig kameramand, Presse mand og fotograf, endnu et nyt ansigt er Morten H. Andersen, som står for Event afd. og merchandise, samt sponsor og kundepleje. Sidste nye medlem i DCR er Kim Basse, tidligere DTC og Drift mekaniker, og har også vundet med og hjulpet træner og teamkoordinator i DCR Thomas Vestergaard da han kørte Ferrari Challenge.

Et fint hold i super samarbejde, ser frem til mange gode og sjove timer, med alle de andre kørere i klassen og med sponsorerne, samt publikum, som altid er velkommen i vores telt. Hils på DCR teamet, få en snak med Preben Grundtvig og se verdens mest kendte brand, Ferrari.

Dream Concept Racing


Læs mere om:
  • Preben Grundtvig
  • Padborg Park
  • 04/05/14 - Padborg Park - Special Saloon
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her