„Danish Dynamite“ ved sæsonåbningen af Scirocco R Cup

Scirocco R-Cup
07/05/14

Scirocco R-CupI 2014 sæsonen starter tre danskere i Volkswagen Scirocco R Cup: Nicolaj Møller Madsen, Alexander Lauritzen og Frederik Schandorff. Ved sæsonåbningen sidste weekenden på Hockenheim fandt den første prøvning sted, der blev mestret af alle tre kørere. Den mest succesfulde dansker må her siges at være den mest erfarne, Nicolaj Møller Madsen.

Danmark erobrer den tyske motorsports verden og især i 2014 sæsonen af Volkswagen Scirocco R Cup. Med Frederik Schandorf og Alexander Lauritzen lanceres endnu to nye kørere fra Danmark i deres internationale motorsports karriere. Den tredje dansker i ligaen er nok den mest erfarne, da Nicolaj Møller Madsen i denne sæson starter på hans andet år i denne mærke-cup. Han var også den mest succesfulde danske kører i løbet af denne åbnings-weekend, hvor et løb blev afholdt både lørdag og søndag. Alle tre danske kørere starter i Junior klassementet af Volkswagen Scirocco R Cup.

Nicolaj Møller Madsen (# 14)

Nicolaj Møller Madsen
(Foto: Natascha Theisen)

Ved det første løb om lørdagen sluttede danskeren på en samlet 9. plads og en tredje plads i Junior klassen. Søndagens løb sluttede Nicolaj Møller Madsen på en fjerdeplads samlet og missede kun lige podiet, men han satte sig solidt på første pladsen i Junior klassementet.

Alexander Lauritzen (# 9)

Alexander Lauritzen

Den unge dansker sluttede sit første løb i Volkswagen Scirocco R Cup på en 11. plads samlet og var dermed tæt på en top 10 placering i første løb, men dermed var fjerde pladsen i Junior Cup klassementet sikkret. Søndagens løb sluttede Alexander Lauritzen på den 13. plads samlet, og på en 6. plads i Junior Cup klassementet.

Frederik Schandorff (# 15)

Frederik Schandorff

Den tredje dansker, som også stillede op til den første start i denne sæson, sluttede sit første løb i den samlede stilling på den 16. plads, der dog stadig bragte ham op på en 9. plads i Junior Cup. I sæsonens andet løb, var den unge dansker desværre uheldig. Han blev skubbet af banen af en konkurrent, og søndagens løb var allerede over efter den tredje omgang.

Om lidt over 14 dage (fra 16. til 18. maj) venter sæsonens 3. og 4. løb.