Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Special Saloon Car

Martin Vedel Mortensen havde farten, men ikke heldet

Special Saloon 
07/05/14 

Racerkøreren fra DK MOTORSPORT scorede to sejre ud af tre mulige
DK MOTORSPORT indledte i den første weekend af maj sin 2014-sæson. På Padborg Park var Martin Vedel Mortensen til start i årets første afdeling af årets Special Saloon Car-mesterskab, og det blev en lidt blandet weekend. To sejre ud af tre mulige blev resultatet, for i det første løb fik den unge, fynske racerkører ikke det ternede flag at se.
 

”Weekenden som helhed endte ikke helt, som jeg gerne ville, men i betragtning af den dårlige start, så havde jeg egentlig farten, og det beviste jeg i de to sidste heats,” siger Martin Vedel Mortensen, som måtte udgå i det første heat.

”Der var en kører, som sandsynligvis punkterede i starten af første sving, for pludselig stod han helt stille foran mig, så det var umuligt at undgå at ramme ham. Det var en meget, meget lille berøring, men jeg ved ikke, hvad det var fra hans bil, som borede sig igennem ind til min køler, men det endte med, at min smed kølervæske ud.”


(Foto: DK Motorsport)

Mekanikerne fra DK MOTORSPORT fik udbedret skaden på den hvide Opel Corsa, som teamet blev klar til at starte i de to sidste løb.

”Her gik det fint,” siger Martin Vedel Mortensen. ”I mine starter tog jeg det lidt mere stille og roligt. Jeg kom lidt bagud, men så hentede jeg de andre og det gik sådan set fint nok. Farten var der, jeg var bare ikke så heldig.”

I andet løb vandt DK MOTORSPORT-køreren divisionen med fire sekunders forspring. I tredje løb blev sejrsmargenen på seks sekunder for køreren, som ved afslutningen af maj skal i aktion igen på Ring Djursland.

”Nu er det jo ny bane, men vi prøver hele tiden lidt med setuppet for at se, om vi kan finde et par tiendedele mere,” siger Martin Vedel Mortensen. ”Indenfor de næste par løb regner vi også med at få en ny motor, som kan give os noget mere, men jeg er fortrøstningsfuld med hensyn til resten af sæsonen. Jeg regner ikke med at skulle være så uheldig hver gang. Når bare speeden er der, så kommer det andet nok.”

Med venlig hilsen
DK Motorsport
Per Johansen


Læs mere om:
  • Martin Vedel Mortensen
  • Padborg Park
  • 04/05/14 - Padborg Park - Special Saloon
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her