Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally

Sulinger Rallyet gav hjemmearbejde

Rally 
06/05/14 

TMM, alias Niels Jørgen Jørgensen/Holsted og Allan Hansen/Hejnsvig (Vejen og Omegns Motorklub) i den hurtige Opel Manta var taget til Sulinger Rally i Tyskland, både for oplevelsen rent socialt, og for at opleve nye rallyprøver.
 

Grundet teamets ukendthed i det Tyskland var startnummeret blevet til Nr. 66, dette gav flere overhalinger, prøve 1 forløb dog planmæssigt og 17er generelt i det store felt var godkendt. På de næste par prøver gjorde overhalinger og kørsel efter konkurrenter hvor en overhaling var umulig det svært , hvilket gav stort tidstab.

Det hele var dog spildt, for på den første prøve om lørdagen endte det hele i en stor og dyb grøft, en størrelse som i det vestjyske, hvor Mantaen nærmest blev væk i den dybe grøft.

En måske lige sen nok nedbremsning hvor friktionen mellem racerdækkene og asfalten snød Niels Jørgen lidt, og for ikke at ligge siden til, så kørte han Mantaen skrå ud over grøftekanten efter svinget, dette resulterede i exit TMM til Sulinger, næsten inden det hele skulle til at være sjovt. Allerede om søndagen, dagen efter hjemkomsten til Holsted stod Mantaen næsten klar igen, karosseridele og faglig hjælp af venner gjorde, at Mantaen nu ’bare’ skal have lidt maling igen, så er teamet klar til Nordborg Minirally.

Nordborg Minirally køres på Als lørdag den 10. Maj, og prøverne kender Niels Jørgen særdeles godt, og passer godt til Mantaen, så her håber teamet på succes efter turen til Sulinger Rally.

Nordborg Minirally info :
Prøve 1 og 5 Gennemgående 4,40 km
Prøve 2 og 6 Gennemgående 5,60 km
Prøve 3 og 7 Rundbane 2,3 omg. 9,00 km
Prøve 4 og 8 Gennemgående 4,40 km

Første deltager på 1. prøve er klokken 1221, og løbets rallycentrum er Guderup Hallen Skolegade 21-23 6430 Nordborg

Løbets resultater kan følges på www.rallyresult.dk
Deltagerliste, her : http://mrs.mono.net/upl/website/download2/02DeltagerListe.pdf
Løbets hjemmeside, her : http://mrs.mono.net/mrs2-2014-mss

Allan Post


Læs mere om:
  • Allan Hansen
  • Niels Jørgen Jørgensen
  •  
     

    Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: