Gode points til Nicolaj Møller Madsen

Scirocco R-Cup
06/05/14

Scirocco R-Cupved første afdeling af Volkswagen Scirocco R-Cup 2014
Første afdeling af Volkswagen Scirocco R-Cup 2014 var ikke uden vanskeligheder for Nicolaj Møller Madsen som igen i år deltager i klassen som Junior Cup kører.

En kvalifikation hvor Møller Madsen desværre ramte noget trafik gjorde at hans bedste og anden bedste tid kvalificerede ham som nr. 5 i både løb 1 og 2.
”Det er ikke helt tilfredsstillende, jeg går efter en sejr til hver løb i år, så jeg skal helst kvalificere mig som minimum nr. 3”, udtaler en lidt skuffet Nicolaj.

Første løb af denne sæsons Scirocco R-Cup startede uheldigt for Nicolaj der spandt rundt i første sving og faldt helt ned som nr. 19. Det var en hård kamp op igennem feltet, men Nicolaj formåede at køre sig op som nr. 9 i den samlede stilling samt satte den hurtigste tid og blev nr. 3 i Junior Cup klassen.
”Det var en rigtig skidt start, jeg mistede grebet i bagenden og drejede rundt om mig selv. Det var et fedt race igennem feltet, men jeg fokuserede meget på at komme igennem løbet uden buler og med så mange point som muligt”, kommer det fra Møller Madsen umiddelbart efter løbet.

I løb 2 får Nicolaj en bedre start og kommer godt frem sammen med de forankørende biler, desværre bliver Nicolaj presset lidt hårdt ud i et overhalingsforsøg og mister i den forbindelse en placering. Han får sig kæmpet op på en samlet 4 plads, samt en 1 plads i Junior Cup’en, endnu engang med hurtigste omgangstid.
”Det har ikke været den mest optimale weekend for mig, de små afgørelser er ikke gået min vej. Men vi får en masse gode point med hjem fra weekenden. Jeg fører Junior Cup’en og ligger nr. 4 i den samlede stilling så vi er godt med. Jeg havde håbet på nogle podiepladser i den samlede stilling, men det må vente 14 dage med til næste afdeling på Oschersleben”, udtaler en optimistisk Nicolaj Møller Madsen.