Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Special Saloon Car

Lærerig weekend

Special Saloon 
06/05/14 

Da Martin Andersen satte kursen mod Padborg i weekenden, var det med en vis portion sommerfugle i maven – denne weekend var den unge racerkører nemlig lidt på udebane. Der skulle ikke køres med de sædvanlige drenge i super cup, men med nogle langt hurtigere fyre i Special Saloon. En klasse som tæller biler som aquila, BMW M3, Mercedes C63 og Porsche 997.
 


Martin på jagt efter en Porsche
(Foto: KCJ Foto)

Det var altså lidt fedt at trille ud til den frie træning mellem alle de store og hurtige biler – siger Martin, med et stort smil på læberne. Der blev forsøgt med nogle andre hjul end dem der køres på i Super cup, og en lidt anden opsætning, nogle ting der gjorde at den blå Seat Leon under tidstagningen kunne placeres på en 11. plads ud af 15 deltagende biler. En tilfredsstillende placering tingene og styrkeforholdet taget i betragtning. Søndagens tre heat blev afsluttet på henholdsvis en 7. plads i heat 1 en 8. plads i heat 2 og en 7. plads i heat 3 og en generel sejr i klasse 3.


Emma og Martin i fint selskab
(Foto: KCJ Foto)

Alt i alt en weekend med en masse sjovt race, og en masse erfaringer som vi kan tage med til super cup, og forhåbentlig forbedre os der – konkluderer Ole Andersen efter sidste heat og pokal overrækkelsen.


(Foto: Andersen Motorsport)

Andersen Motorsport giver gas i Super Cup igen på Ring Djursland i slutningen af denne måned. Indtil da skal Emma og Martin hvile ud efter en hurtig weekend – en weekend som gav både bil og chauffør nye rekorder med hensyn til både omgangstider og topfart.

Andersen Motorsport / KCJ FOTO


Læs mere om:
  • Martin Andersen
  • Padborg Park
  • 04/05/14 - Padborg Park - Special Saloon
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her