Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Legend Car Cup

God sæsonstart for Frederik Nymark

Legend Car 
05/05/14 

OK Mobil 1 Padborg Open blev kørt søndag på Padborg Park. Igen i år var Frederik Nymark til start i OK Mobil 1 Legend Cuppen og årets første løbsweekend gik bedre end for et år siden.
 

Frederik Nymark var med helt fremme i kvalifikationen hvor flere af deltagerne satte hurtige tider på skift. Da sessionen var slut stod det dog klart at Frederik havde sat hurtigste tid af de 31 biler.
Da man vender start placeringen på de første tyve biler i feltet, betød det at Frederik skulle starte første løb som nummer tyve.


Frederik Nymark var hurtigst i kvalifikationen.
(Foto: Motorsporten.dk)

Startplaceringen betød at den unge Nymark skulle kæmpe for at køre sig op gennem feltet for at score point til mesterskabet. I de cirka femten minutter der var afsat til løbet, nåede der at være hele tre safetycar perioder. Så taget i betragtning af den faktiske køretid som deltagerne havde i første løb, er der absolut flot at slutte løbet som nummer seks.


Frederik Nymark.
(Foto: Motorsporten.dk)

I søndagens andet løb bestemmes startplaceringen ud fra kørernes resultater i kvalifikationen og første løb. Det betød at Frederik Nymark skulle starte som nummer to. Efter nogle gode kampe foran i feltet kunne Frederik køre over målstregen som nummer et.


Frederik Nymark tager førstepladsen fra Kasper H Jensen.
(Foto: Motorsporten.dk)

Til tredje og sidste løb skulle Frederik igen starte som nummer to. Igen blev der kæmpet om placeringerne helt fremme i feltet under hele løbet. Denne gang måtte han forsvare sin andenplads og sluttede derfor også løbet som nummer to.


Frederik Nymark, Kasper H Jensen og Christian Høgh.
(Foto: Motorsporten.dk)

Samlet set var resultaterne bedre end sidste år debutløb. Det betyder også at Frederik Nymark efter den første løbsweekend fører mesterskabet i OK Mobil 1 Legend Cup.


Frederik Nymark kæmpede for sin andenplads i løb 3.
(Foto: Motorsporten.dk)

Lars Vendelbo og Kim Petersen fra KP Erhvervsbiler, som også bor i Nymark Racing teltet, fik også pokaler med hjem. Lars fik en første- og en andenplads i Rookie mesterskabet. Kim Petersen fik en andenplads i Oldboys mesterskabet.

Nu ser Frederik og Nymark Racing frem til gadeløbet i Århus. Classic Race Aarhus bliver afviklet fra den 16. til den 18. maj og her skal Legend bilerne køre både lørdag og søndag på bybanen i Mindeparken, så der vil være rig mulighed for at komme forbi teamteltet og hilse på Nymark Racing og Frederik.

Nymark Racing
nymarkracing@gmail.com


Læs mere om:
  • Frederik Nymark
  • Kim Schmidt Petersen
  • Lars Vendelbo
  • Nymark Racing
  • Padborg Park
  • 04/05/14 - Padborg Park - Legend Car
  •