Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

World Endurance Championship

Newzealandsk indslag hos Young Driver AMR

FIA WEC 
02/05/14 

World Endurance ChampionshipDer bliver ændret på besætningen hos Young Driver AMR ved lørdagens seks timers løb på Spa-Francorchamps, hvor de kører anden runde af FIA World Endurance Championship. Kristian Poulsen og David Heinemeier Hansson, der vandt sæsonåbningen på Silverstone i GTE-Am klassen, får følgeskab af den 23-årige newzealænder Richie Stanaway.
 

Nicki Thiim, der kørte med teamkollegerne Kristian Poulsen og David Heinemeier Hansson på Silverstone i deres Aston Martin Vantage GTE fra Aston Martin Racing, har andre forpligtelser i Tyskland denne weekend, og vil være tilbage hos Young Driver AMR til næste løb i serien: 24 timers løbet på Le Mans.

Richie Stanaway er et nyt ansigt på Young Driver AMR, men et velkendt ansigt for Aston Martin Racing. Den hurtige newzealænder kørte den foregående sæson for Aston Martin Racing i FIA WEC, og opnåede en pole.


Richie Stanaway

"Jeg er virkelig glad for, at Richie Stanaway vil slutte sig til Young Driver AMR denne weekend", udtaler Jan Struve (Young Driver AMR) forud for den anden mesterskabs runde. "Han viste højt tempo sidste sæson, og han er en perfekt tilføjelse til holdet. Efter vores back-to-back sejr på Silverstone, er vi nu på udkig efter endnu en podieplacering på Spa-Francorchamps. Silverstone viste hvad vi forventede: Konkurrencen i GTE Am klassen er meget tættere end i sidste sæson. Med baggrund i en nul-fejls indsats fra hele holdet, en god taktik og store præstationer af vores chauffører, kunne vi slå vores konkurrenter. Jeg håber virkelig, at vi kan gentage dette på Spa og at vi kan indsamle mere sølvtøj."

Young Driver AMR medlem Christoffer Nygaard vil endnu en gang dele bilen med nummer 98: NorthWest Aston Martin Racing - Aston Martin Vantage GTE, med Pedro Lamy og Paul Dalla Lana. Nygaard sluttede som toer i GTE Am klassen ved sæsonåbningen i England.

Den anden runde af FIA WEC er et to-dages arrangement, med løb-start på lørdag kl 14:30.
Eurosport vil sende live fra de sidste to timer af løbet, startende kl. 18:30.

Stillingen i FIA Endurance Trophy for GTE-Am kørere, efter første løb
1. Kristian Poulsen/Nicki Thiim/David Heinemeier Hansson (Young Driver AMR-Aston Martin Vantage GTE), 25 points
2. Christoffer Nygaard/Paul Dalla Lana/Pedro Lamy (Aston Martin Racing-Aston Martin Vantage GTE), 18 points
3. Bird/Rugolo/Wyatt (Ferrari 458 Italia), 15 points
4. Ried/Bachler/Al Qubaisi (Porsche 911 RSR), 12 points
5. Collins/Mowlem/Patterson (Ferrari 458 Italia), 10 points

Stillingen i FIA Endurance Trophy for GTE-Am team, efter første løb
1. Young Driver AMR / Aston Martin racing (Aston Martin Vantage GTE), 25 points
2. Aston Martin Racing (Aston Martin Vantage GTE), 18 points
3. AF Corse (Ferrari 458 Italia), 15 points
4. Proton Competition (Porsche 911 RSR), 12 points
5. Ram Racing (Ferrari 458 Italia), 10 points

Young Driver AMR


Læs mere om:
  • Spa-Francorchamps
  • 03/05/14 - Spa-Francorchamps - FIA WEC
  •      ASETEK SIMSPORTS