Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Legend Car Cup

Et nyt eventyr begynder

Legend Car 
02/05/14 

En mørk vinteraften i 2013 ændrede Extreme Racings, Herlev, planer for deres følgende deltagelse i dansk racersport. Mange kolde og mørke vinteraftner er gået, og bilen har nu set sit første dagslys på den svenske bane Sturup Raceway. Derfor har vi hørt teamet omkring forventninger til den kommende sæson og hvad der er anderledes ved den nye bil i modsætning til hvad teamet før har kørt.
 

Det er ikke et hvilket som helst team, der i 2014 deltager i Legend Car cuppen. Ønsket om at gå nye veje, og skiftet til en anderledes klasse har efterladt teamet forfriskede og med store ambitioner for de kommende par sæsoner. Teamet har tidligere haft stor succes i klasser som Syver Race, 1600 Challenge og DEC hvor teamet bl.a. i Syver Race kan bryste sig af 3 danmarksmesterskaber og utallige løbssejre. Teamets kører Dan Nikolajsen ser frem til første løbsweekend efter første trackday på Sturup i slutningen af april.

Med udsagnet om, at føle sig ét med den nye bil er Dan Nikolajsen meget glad for skiftet og han mener bestemt at han kan blive en faktor i den nye klasse. Samtidig har mekaniker og teamets testkører Brian Kjær også været ude og køre bilen til, og han siger følgende omkring. ”Vores forventninger til debutantåret i mesterskabet ligger på top 5. Jeg er fortrøstningsfuld med den bil vi har fået samlet og forventer en succesfuld debut hvor klassens gamle deltagere allerede skal udfordres i første løbsweekend”

Man kan komme til at kende den let genkendelige bil ved, at se på dens pastel farver og tegneserie-agtige look. Vi siger tak til vores sponsorer, Glenco Herlev, Borks Autolakering og Kødsnedkeren – og flere i den kommende tid, og håber vi kan tilfredsstille både deres og vores forventninger til sæsonen og de mange raceweekender der kommer ude i fremtiden.

Extreme Racing
Frej Arnfred


Læs mere om:
  • Dan Nikolajsen
  • Padborg Park
  • 04/05/14 - Padborg Park - Legend Car
  •      ASETEK SIMSPORTS