Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Endurance Championship

Fynsk racerteam jagter tredje DM i træk

Danish Endurance
Championship 

01/05/14 

DEC - Danish Endurance Championshipmed bl.a. Michel Nykjær bag rattet
Team AD-Racing / Flexlease.nu er klart Fyns mest succesrige racerteam i disse år. I januar vandt holdet suverænt et 24 timers løb i Dubai, og lørdag den 3. maj gælder det titelforsvaret i 1. afdeling af Danish Endurance Championship på Padborg Park.
 

Historien om Team AD-Racing / Flexlease.nu er historien om en enestående fynsk racersucces. Siden begyndelsen i 2006 er der kørt hurtigere og hurtigere, og lørdag den 3. maj stiller holdet op til titelforsvaret i Danish Endurance Championship på Padborg Park – målet er tredje mesterskab i træk.


(Foto: AD Racing / Flexlease.nu)

- Vi er utrolig stolte over resultaterne, og vi har mod på meget mere. Med Team AD- Racing / Flexlease.nu har vi bevist, at det er muligt at lave et fynsk racerteam, der ikke alene vinder sine løb, men hvor alle omkring holdet har det sjovt på og uden for banen, siger Kent Bernsdorf, teamchef og medejer af Flexlease.nu.

Året begyndte med en flot sejr i Dubai, hvor Team AD-Racing / Flexlease.nu snuppede både guld og sølv i et stærkt besat 24 timers løb. Succesen har dog ikke fået racerteamet til at lette på speederen. Tværtimod.

Bilerne har fået et nyt look, og alt er gennemgået, fintunet og efterprøvet frem mod lørdagens titelforsvar. Bag rattet sidder stærke kørere med mangedobbelt Europamester Michel Nykjær i spidsen, så forventningerne er høje.

- Vores hemmelighed er ikke personerne i førersædet. Team AD-Racing / Flexlease.nu har fra begyndelsen grebet hele sit set-up professionelt an. Vores team er simpelthen i absolut topklasse, og her kan ingen røre os. Organisation, effektivitet og teamspirit er bare på plads, og det er derfor, at vi kan tage til Dubai, vinde løbet og sætte rekord for færrest pitstop, forklarer Kent Bernsdorf.

Der er således lagt op til en ny stor sæson for fynske Team AD-Racing / Flexlease.nu, og opbakningen vil være helt i top på Padborg Park.

Et team og et netværk
Bag AD-Racing / Flexlease.nu gemmer der sig også et unikt erhvervsnetværk for fynske forretningsfolk og virksomheder. AD står for ”Arrive and Drive”, og det giver netværket mulighed for selv at komme bag rattet i bilerne samt opleve de store løb helt tæt på.

På Padborg Park vil netværket samles i Team AD-Racing / Flexlease.nu’s eget VIP-telt med direkte udsyn til tankområdet, pit, langsiden og målstregen. Desuden kommer netværket helt tæt på stemningen og intensiteten hos et racerteam, når de besøger pitten mellem kvalifikationen og selve løbet. Maden vil også være i topklasse, da det er MASH, der står for menuen i VIP-teltet.

- Det handler om at skabe oplevelser, som vi kan mødes om i netværket. Vi kommer tættere på hinanden, og vi får talt sammen – om biler og meget andet. På lørdag skal vi opleve løbet og støtte holdet, og senere på måneden kommer netværket selv til at køre i en VW Scirocco, når vi besøger Jyllandsringen. I september tager vi turen til Barcelona og Circuit de Catalunya, siger Kent Bernsdorf og understreger, at netværket ikke sponsorerer teamet.


(Foto: AD Racing / Flexlease.nu)

- Nej, slet ikke. I netværket betaler man kun for aktiviteterne og intet andet. Team AD-Racing / Flexlease.nu handler om at lave et stærkt fynsk racerteam og netværk, hvor det er sjovt at være med, og hvor der er masser af muligheder for oplevelser og nye forbindelser. Vi tror på, at både racerteamet og netværket kan gøre en forskel for den enkelte, for virksomhederne og i sidste ende også for Fyn.

En ny stor sæson i vente
Der har også været markant interesse for at være med omkring Team AD-Racing / Flexlease.nu, og der er kun få pladser tilbage, hvis Padborg Park, Jyllandsringen og Circuit de Catalunya lyder tillokkende.

På banen går det også stærkt, og med sejren i Dubai har Team AD-Racing / Flexlease.nu taget afsæt til endnu en stor sæson, hvor der skal hentes titler og placeringer hjem til Fyn.

Kent Bernsdorf
Team AD-Racing / Flexlease.nu


Læs mere om:
  • Padborg Park
  • 03/05/14 - Padborg Park - Danish Endurance Championship
  •