Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Jesper Bisted uheldig i DM-rally

DM Rally 
30/04/14 

Anden afdeling af Danmarksmesterskabet i rally, der blev kørt med Vejen som base, blev en meget skuffende oplevelse for Jesper Bisted og Heidi Knudsen. Midtvejs mellem to hastighedsprøver måtte makkerparret fra Horsens og Egtved således opgive at fortsætte.
 

”På prøve 6 skar jeg lidt ind i et sving, fordi jeg kunne se, at hvis jeg ikke gjorde det, så var der så meget løs grus på vejen, at der var risiko for, at jeg ville ryge af vejen. Så ramte jeg en lillebitte jordvold, men det var ikke noget særligt,” forklarer Jesper Bisted.


den DM-afdeling sluttede før tid for Jesper Bisted og Heidi Knudsen, da et led i hjulophænget knækkede

”Vi gennemførte prøven og kom i mål. Vi kunne ikke mærke noget i bilen og kørte så nogle hundrede meter, hvor jeg inden næste prøve ville køre ind til siden for at checke bilen. Da jeg så bremsede, kom der en metallisk lyd. Vi bakkede lidt, og så kunne vi høre, at vi havde knækket noget i hjulophænget. Det var så heldigt, som det kunne være, selv om det naturligvis var trælst.”

Starten på Rally Læborg Autohandel havde heller ikke været den bedst mulige for mandskabet, der måtte gennemføre de to første hastighedsprøver med en motor, som ikke fungerede optimalt.

”På prøve 1 og 2 kørte vi med et tændingsmodul, som ikke duede, så motoren kun kørte på tre cylindre. På prøve 1 snakkede vi om, hvorvidt vi skulle trække os, men vi blev enige om at prøve at komme igennem og komme til service. Vi fik skiftet tændingsmodulet, og så kørte bilen igen,” fortæller Jesper Bisted ovenpå det skuffende løb.

”Det eneste positive ved dagen var, at vores værste konkurrent i klassen også udgik, ligesom en anden DM-konkurrent – Benny Pedersen – heller ikke gennemførte. Men det var selvfølgelig trælst for dem også.”

Bisted Motorsport


Læs mere om:
  • Jesper Bisted
  • Vejen
  • 26/04/14 - Vejen - DM Rally
  •