Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Special Saloon Car

Martin Vedel Mortensen skal forsvare sin SSC-titel

Special Saloon 
30/04/14 

Racerkøreren fra DK Motorsport indleder sæsonen på Padborg Park
Det er med en klar målsætning, at Martin Vedel Motorsport og DK Motorsport den 3.-4. maj tager hul på 2014-sæsonen. Mandskabet har nemlig et dansk mesterskab i Special Saloon Car-klassen, som skal forsvares.
 

”Jeg håber på, at jeg kan gøre rent bord igen,” siger den unge fynbo, som sidste år blev mester i blot sin anden sæson i klassen. ”Det er lidt svært at vurdere mulighederne, men jeg tror, at chancerne er gode, specielt hvis jeg kommer op mod de samme konkurrenter i min egen division som sidste år.”


Forsvaret af sidste års SSC-titel starter første weekend i maj

”Men det bliver dejligt at skulle ud at køre igen. Der er lige før man har glemt, hvordan det var. Men vi har haft en testdag, hvor jeg har kørt i bilen for første gang i år, men jeg glæder mig til at komme i gang med rigtigt race, for der er nu en gang stor forskel på at have en testdag, og så deltage i en racerdag.”

Sæsonpremieren kommer til at finde sted på Padborg Park, hvor årets første maj-søndag kommer til at byde på tre løb for de hurtige Special Saloon Cars.

”Styrkeforholdet kommer også til at afhænge af, hvad de andre i klassen har gjort. Har de fundet nogle tiendedele på bilen, og hvad med de nye kørere? Vi ved i hvert fald, at vi stiller op med gennemprøvet materiel, som er klar til kamp,” slutter Martin Vedel Mortensen.

DK MOTORSPORT
Per Johansen

www.dkmotorsport.dk


Læs mere om:
  • Martin Vedel Mortensen
  • Padborg Park
  • 04/05/14 - Padborg Park - Special Saloon
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her