Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Perfekt weekend for Ib Kragh og Mie Petersen

DM Rally 
30/04/14 

Årets sidste aprilweekend blev endog særdeles perfekt for Ib Kragh og Mie Petersen. Makkerparret fra Juelsminde vandt Rally Læborg Autohandel i Vejen, og det var dermed anden DM-afdeling i træk, som de nu har vundet.
 

”Vi forsvarede ikke blot vores DM-føring. Vi udbyggede den også,” siger en glad og tilfreds Ib Kragh. ”Før løbet havde vi et forspring på fire points, men med lørdagens sejr er det forspring nu vokset til 13 point.”


DM-føringen blev udbygget for Ib Kragh og Mie Petersen

Det var fra morgenstunden, at Ib Kragh og Mie Petersen skabte grundlaget for deres rallysejr ved Rally Læborg Autohandel.

”Vi stod rigtigt tidligt op lørdag morgen for at være så godt forberedte til løbet som muligt, og det gav pote. Vi vandt tre af de fire første hastighedsprøver og fik skabt os et forspring på 11 sekunder, og det forspring fik i løbet af eftermiddagen udbygget til et halvt minut,” siger Ib Kragh. ”Og det var godt, for på den sidste hastighedsprøve måtte vi lige en tur ud på en mark, og det kostede sekunder. Men heldigvis var vi hurtigt tilbage på vejen og kunne køre løbet til ende.”

Det blev til næstbedste tid på den afsluttende hastighedsprøve og dermed yderligere to mesterskabspoint til de 20, som selve sejren udløste. Men det ærgrer ikke Ib Kragh, at han endnu har sin første sejr i år til gode på den såkaldte Power Stage.

”Den kommer næste gang, men det vigtigste er, at vi kunne fortsætte med at vinde. Og det fortsætter vi med at gøre ved det næste DM-løb,” slutter Ib Kragh, der også havde en god søndag. Den blev nemlig tilbragt i familiens skød, da hans ældste datter, Kristina, blev konfirmeret.

IK Rally Racing


Læs mere om:
  • Ib Kragh
  • Vejen
  • 26/04/14 - Vejen - DM Rally
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: