Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Thundersport Championship

Mikkel C. manglede fart til Åbningsløbet

DTC 
29/04/14 

DTC - Danish Thundersport ChampionshipRacerkøreren Mikkel C. Johansen, Slagelse fik ikke indfriet sine forventninger til åbningsløbet i AUTO-G DTC.
 

”Det er en ommer”, siger mikkel spontant.

Trods højt solskin, rekord mange deltagere og 50 gæster i Mikkels VIP-telt, var det ikke en tilfreds Mikkel C. der søndag aften vendte hjem fra Jyllandsringen.

Allerede ved lørdagens træninger stod det klart, at noget var galt, og det er et skidt udgangspunkt, når man skal konkurrere i et felt af Danmarks absolut bedste racerkørere.

Der manglede både kraft og balance i bilen, og derfor blev det til en beskeden startplacering som nr 11 blandt de 19 deltagere.

På trods af en utrættelig indsats fra nogen af Danmarks bedste mekanikere, lykkedes det aldrig at finde årsagen til den manglende fart. Det er heller ikke nemme vilkår de har haft at arbejde under op til sæsonstart, hvor reservedele enten har været meget forsinkede, eller også simpelthen fortsat er en manglevare.

Det blev så ikke bedre af at allerede i første sving efter starten til heat 1, blev Mikkel spunnet rundt af en konkurrent, hvor gassen havde sat sig fast, og befandt sig dermed sidst i feltet.

Herefter begyndte en lang sej kamp med at kæmpe sig tilbage i feltet igen.

På trods af besværlighederne, lykkedes det slagelseaneren at køre rimelige placeringer hjem i alle tre heat, og dermed samle point nok til at han nu befinder sig på en fornuftig 7. plads i mesterskabet, som nu føres af Casper Elgaard.

Yderligere kan han glæde sig over, at han sammen med teamkollegaen Ronnie Bremer, som hjemkørte tre top placeringer, nu fører i kampen om Teammesterskabet. ”Det var ikke helt det vi kom efter, men der kom vigtige point med hjem, og vi satser stærkt på at finde farten til at være med helt fremme til næste Race”, slutter Mikkel.

Mikkel C. Johansen


Læs mere om:
  • Mikkel C. Johansen
  • Jyllandsringen
  • 27/04/14 - Jyllandsringen - DTC
  •