Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Yokohama SuperCup

Super start for SuperCup

Yokohama
SuperCup 

29/04/14 
Yokohama

Forventningerne var store til årets sæson debut på FDM Jyllandsringen den 26.-27. april, og de blev alle mere end rigelig indfriet. Vejret var ganske enkelt fantastisk, og det var racet ude på banen også. Martin Andersen var på forhånd udråbt til favorit, og den rolle levede han op til med 3 ud af 3 mulige heatsejre. Der var derimod mere spænding om de næste placeringer i feltet, og her var det dels feltets nyeste og feltets ældste bil der viste at der er meget stor spændvidde i klassen.
 

Nicki Kristensen i en kun 1 år gamle Seat Ibiza tog således 2 anden pladser og en tredjeplads, og Jakob Borum i en 16 år gammel Honda Integra tog 2 tredjepladser, og stillede desværre ikke op til heat 3 på grund af en defekt gearkasse. Mikkel Bang Johnsen viste at man absolut ikke skal afskrive de stabile VW Poloer i front af feltet, og det gjorde han bl.a. med en meget fornem andenplads i heat 3.


Martin Andersen tog 3 sejre ud af 3 mulige i weekenden, og der er ingen tvivl om at han er manden man skal slå i år, hvis man vil være med i topstriden.
(Foto: Keld Dohm)

Supercup feltet er i år et meget bredt felt, både hvad biler angår, men bestemt også kørerne. Der er en del meget unge kørere med, men de mere erfarne er også godt repræsenteret. Det ser ud til at det er lykkedes at skabe en klasse, der både tiltrækker mange unge talenter, og samtidig har en masse erfaring. De unge får dermed rigtig god mulighed for at lære af de mere erfarne, og de erfarne bliver holdt skarpe af de unge talenter.

Ude på banen blev der i den grad givet gas, og selvom der blev kørt både tæt og stærkt, så blev der vist meget fair kørsel. Der var således ingen sammenstød af betydning, og ud over Jakob B. Hartmann’s rulletur under træningen heller ingen buler af betydning.


Der blev kørt tæt men fair race i klassen, her er det Henrik Madsen og Jan Petersen der leverer varen.
(Foto: Keld Dohm)

Der er nu næsten en måneds pause inden klassen mødes igen, og det bliver den 31. maj – 1. juni på Ring Djursland. Du kan godt begynde at glæde dig allerede nu.


Der blev gået til stålet i klassen, og det viser Christian M. Rytter bl.a. her.
(Foto: Keld Dohm)

SuperCup, www.supercup.dk
Keld O. Dohm


Læs mere om:
  • Jyllandsringen
  • 27/04/14 - Jyllandsringen - Yokohama SuperCup
  •  
     

    Yokohama SuperCup nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: