Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Max nummer tre i Gruppe N

DM Rally 
28/04/14 

Max Christensen og Preben Jensen tilbage i rally efter deres uheld. Det er ikke let at vende tilbage efter et stort uheld i rally. Bilen skal bygges op, og selvtilliden skal stives af.
 

Men et af landets bedste rallyhold, Max Christensen fra Svenstrup og Preben Jensen fra Rødding, tog arbejdet på sig efter deres uheld i Wikinger Rally for en måned siden, hvor de med høj fart rullede flere gange rundt med deres Subaru-rallybil. De lå på en klar førsteplads, da uheldet skete, men heldigvis slap de uskadt. Deres rallybil var dog mildt sagt ikke pæn.

"Vores servicefolk og jeg selv har simpelt hen arbejdet hver aften og i weekenderne for at få bilen klar, og torsdag kom den fra maleren," fortæller Max Christensen.


Max Christensen og Preben Jensen i sædvanlig flot stil i deres Subaru Impreza
(Foto: Michael Eisenberg)

Den totalt nyrenoverede Subaru Impreza overraskede alt og alle ved at være malet i hovedsponsor Gulfs farver, faktisk de samme lyseblå nuancer som alle de racerbiler, Gulf støttede på blandt andet Le Mans for 40 år siden. Nu skulle den flot malede bil i ilden i weekendens DM-rally på vejene rundt omkring Vejen, og konkurrenterne gav ikke ved dørene i Rally Læborg Autohandel.


Mange tilskuere nød forårsvejret og Max Christensens flotte Subaru i Gulf-bemaling under Rally Læborg Autohande
(Foto: Michael Eisenberg)

"Det var fint at komme ud at køre igen. Bilen kørte perfekt, men vi var lidt trætte efter det hårde arbejde med at bygge den op, og vi skulle lige ind i rytmen igen. I løbet af dagen fandt vi farten, så vi sluttede som nr. 3 i Gruppe N, hvor kampen med Tim Svanholt og Steen Andersen som sædvanlig var hård," siger Max Christensen.


Preben Jensen og Max Christensen vendte stærkt tilbage i danmarksmesterskabet i rally efter deres uheld i Tyskland for en måned siden
(Foto: Michael Eisenberg)

Codriver Preben Jensen oplevede det samme:

"Det kildede lidt i maven i starten, men som dagen skred frem blev prøvetiderne bedre og bedre," siger Preben Jensen.


Danmarks tre hurtigste Gruppe N-kørere: Max Christensen fra Svenstrup, Tim Svanholt fra Roskilde og Steen Andersen fra Brøndby
(Foto: Michael Eisenberg)

Både han og Max Christensen har dermed rystet uheldet i Tyskland af sig, og i næste løb er de på hjemmebane i Rally Himmerland i weekenden 30.-31. maj.

"Der er vi klar, og vi håber på en podieplacering sammen med de to noget hurtigere Super 2000-biler fra Peugeot, men foran vores sædvanlige Gruppe N-konkurrenter. Jeg skylder vores servicefolk en stor tak for deres arbejde med at genopbygge bilen, og det vil vi gøre med et godt resultat i Himmerland," siger Max Christensen.


Michael Eisenberg

Læs mere om:
  • Max Christensen
  • Tim Svanholt
  • Vejen
  • 26/04/14 - Vejen - DM Rally
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: