Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formula Renault 3.5 Series

Marco Sørensen kører for revanche i weekenden

Formula Renault
3.5 Series 

26/04/14 

Eurosport er med direkte når det danske Formel 1-håb Marco Sørensen den kommende weekend skal forsøge at rejse sig efter sit voldsomme uheld i åbningsløbet i World Series by Renault 3.5.
 

I sidste weekend under åbningsløbet i World Series by Renault slog Marco Sørensens racer adskillige kolbøtter og kurede herefter flere hundrede meter på hovedet med 290 km/t på Monza. Heldigvis slap det nordjyske Formel 1-håb uden skrammer og er klar til anden runde af mesterskabet, der køres på banen Motorland Aragon i det nordlige Spanien i weekenden.


(Foto: Eurosport)

Lørdag sender Eurosport fra kl. 14.30. Søndag går det løs på Eurosport 2 fra kl. 14:00.

Som noget nyt kan Eurosport også præsentere lillebroderen til Renault 3.5, nemlig klassen Renault 2.0.

Her forbereder de helt unge kørere sig på den videre karriere inden for motorsporten, og mange af navnene her vil de kommende år være at finde i Renault 3.5. Som bekendt går de bedste herfra videre til kongeklassen Formel 1.

Løbene fra Renault 2.0 sendes direkte lørdag fra kl. 23 på Eurosport og søndag fra kl. 23 på Eurosport 2.

Eurosport Danmark


Læs mere om:
  • Marco L. Sørensen
  • Motorland Aragón
  • 27/04/14 - Motorland Aragón - Formula Renault 3.5 Series
  •