Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Endurance Championship

Nu starter den danske sæson

Danish Endurance
Championship 

25/04/14 

DEC - Danish Endurance Championshipfor Frederik Nymark
Frederik Nymark har i år deltaget i to internationale langdistance løb og om kort tid starter hans sæson. Frederik deltager i årets første DEC løb på Padborg Park.
 

Frederik Nymark har startet sæsonen med et 24 timers løb på banen i Dubai, hvor han sluttede med en flot anden plads i sin klasse. Løbet blev kørt i en Renault Clio.


Frederik Nymark i Dubai
(Foto: Nymark Racing)

I starten af april var Frederik Nymark igen i ilden. Denne gang var det i et 4 timers VLN løb på den tyske Nürburgrings Nordschleife. Her deltog han i en BMW M3 som var indsat af Scangrip Racing. Her var Frederik hurtigste mand i bilen.


BMW M3
(Foto: Thorsten Korbella)

Det er planlagt et eller to udenlandske løb på kalenderen i år men endnu ligger der ikke nogle faste planer for Frederik..

Lige nu forbereder den unge Nymark sig da også til det første løb i den danske DEC serie. Her vil han deltage i den Porsche 911 GT3 som han tidligere har kørt på Padborg Park.

Løbet bliver kørt den 3 maj. Her vil Frederik dele LV Motorsports Porsche med Ross fra Rossmanns Destiny som kendes fra TV programmet Big Business på Vestegnen.

Ross har altid haft lidt erfaring med trackday race og sidste år fik han så muligheden for at deltage i et DEC løb. Da han opdagede at han kunne være med på tiderne i den klasse han deltog, så blev han tændt.

Ross er er beæret over at han i år har fået muligheden for at deltage i DEC serien sammen med LV Motorsport, Frederik Nymark og Jannik Larsen. ” Jeg glæder mig så meget, ja som en lille dreng, som – ja hvad skal jeg sige ?


Ross, Teamchef Lars Vendelbo og Frederik Nymark

Den tredje chauffør i bilen bliver Jannik Larsen Han er kendt som en rigtig dygtig langdistance chauffør. Han skulle have deltage i 24 timers løbet i Dubai i en Lamborghini. Bilen havde dog et uheld inden løbets start, så Jannik kom aldrig ud at køre i løbet, så han er sikkert rigtig tændt.

Jannik har haft travlt i løbet af vinteren. Faktisk har han haft så travlt at han og hans værksted er blevet kåret som årets iværksætter, af erhvervsgruppen i Haderslev.


Jannik Larsen er klar til DEC serien i Danmark

LV Motorsport og de tre chauffører vil deltage i hele sæsonen og de er alle tre enige om at de kører om mesterskabet. Så man skal nok holde et ekstra øje med en Porsche med startnummer 333.


LV Motorsports Porsche 911 GT3
(Foto: Motorsporten.dk)

Hvis alle tre chauffører kan finde lidt hjælp hos deres sponsorer, så er planen at man vil deltage i 24 timers løbet i Barcelona.

Nymark Racing
nymarkracing@gmail.com

Selch

Læs mere om:
  • Frederik Nymark
  • Jannik Lippke Larsen
  • Lars Vendelbo
  •