Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

ADAC GT Masters

Fuldt program for Nicki Thiim i 2014 sæsonen

ADAC GT
Masters 

24/04/14 

Efter en lang vinter pause, er det for den unge dansker Nicki Thiim, at 2014 sæsonen virkelig begynder. Den kommende weekend vil han starte med det nye team ved sæsonåbningen i ADAC GT Masters på Motorsport Arena Oschersleben.
 

Efter hans titelsejr i Porsche Mobil 1 Supercup og en noget frustrerende tredje placering i den samlede stilling i den tyske Porsche Carrera Cup, gik den unge dansker på udkig efter nye mål. Nye mål, som han nu har fundet. I 2014 sæsonen starter Nicki Thiim for teamet "Prosperia C. Abt Racing" i en Audi R8 LMS, i ADAC GT Masters. Hans holdkammerat i disse løb, hvor to kørere deler et køretøj, bliver Fabian Hamprecht.
"Jeg er meget glad for at få denne chance, og for endelig at konkurrere for Audi i et så professionelt team", siger Nicki Thiim, der deltager i sit første løb i denne serie den kommende weekend.


Team Prosperia C. Abt Racing Audi R8 LMS

Hans nye hold "Prosperia C. Abt Racing", ledet af den tidligere DTM kører Christian Abt fra Allgäu, er ikke fremmed for serien. Holdet har på imponerende måde demonstreret sit potentiale i sidste sæson, ved at vinde team-konkurrencen.

Ud over ADAC GT Masters, som vil have den højeste prioritet for Nicki Thiim, deltager den unge dansker ved 24- timers løbet på hans favorit-bane. Nürburgring-Nordschleife, og ved det legendariske 24 timers Le Mans i en Aston Martin.
"Jeg er meget glad for, at Audi gav mig mulighed for at deltage i disse løb. Det er helt sikkert højdepunkter i min karriere", siger Nicki Thiim, som allerede var til start sidste weekend, ved åbningsløbet af WEC på Silverstone, der gav enimponerende klasse sejr i GTE-Am, i det såkaldte "Dane-Train": Young Driver AMR.

Også er der planlagt deltagelse i endnu en racing-serie. Mere information om dette kommer på et senere tidspunkt.

Natascha Theisen
Media Office Theisen

Læs mere om:
  • Nicki Thiim
  • Oschersleben
  • 27/04/14 - Oschersleben - ADAC GT Masters
  •