Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Suzuki Motorsport på udebane – og hjemmebane

DM Rally 
24/04/14 

Det bliver på en og samme tid på udebane og på hjemmebane, at Suzuki Motorsport i weekenden skal deltage i anden afdeling af Danmarksmesterskabet i rally. Teamet har base i Sorø, men drager i dagene den 25. og 26. april til Vejen for at deltage i Rally Læborg Autohandel.
 

”Og jeg kommer i hvert fald ikke uden om, at det bliver lidt af en hjemmebane for mig. I forhold til der, hvor jeg bor, er der kun tusinde meter i fugleflugtslinje til servicepladsen,” siger Kasper Nymann (Vejen). Han er Suzuki Motorsports seneste medlem og fik før påske sin debut for teamet sammen med Dan Johansen (Vejen).


Kenneth Madsen og Henrik Dernoff fortsætter deres titelforsvar

”Dan og jeg går efter en ting, og det er at vinde. Det kan godt være, at det bliver svært, men vi tror helt klart på, at det vil være muligt. Vi kører naturligvis efter en sejr i vores klasse, men vi har en lidt større udfordring i kampen om DIF-mesterskabet i Standard National. Vores Suzuki Swift er på 1600 cm3, men her kæmper vi også mod to-liters biler, men vi vil gøre, hvad vi kan.”

Rally Læborg Autohandel får som sagt base i Vejen, men hastighedsprøverne afvikles dels i området vest for byen, dels i nærheden af Egtved og Vejle. ”Jeg regner med, at der er nogle af de prøver, som skal køres vest for Vejen, som jeg kørte tilbage i 2007, hvor der sidst var rally i området, men ellers vil hastighedsprøverne ved Egtved og Vejle være nye for mig.”

En af hastighedsprøverne ved Vejle hedder Bindeballe-prøven, og den blev anvendt ved et DM-løb sidste år.

”Jeg glæder mig til at køre Bindeballe-prøven, for den nåede jeg ikke at køre sidste gang,” siger Kenneth Madsen (Dianalund), som sammen med sin co-driver Henrik Dernoff (Ringsted) stiller til start i løbet med deres potente Suzuki Swift Maxi 2000. ”Jeg tror, at det bliver spændende og sjovt.”

Kenneth Madsen/Henrik Dernoff er Suzuki Motorsports forsvarende Danmarksmestre i Tunet National-divisionen, og de jagter et hattrick.

”Efter vores udfordringer i DM-premieren har vi lidt, vi skal have indhentet – desværre,” siger Kenneth Madsen. ”Men vi får også en anden udfordring, for området er hjemmebane for vores værste rival, Benny Pedersen. Om det er en fordel, ved jeg ikke, for vi skal bare køre efter de noter, vi laver, og så er hans fordel forhåbentlig væk. Men det er lidt med kniven for struben for os.”

Suzuki Motorsport


Læs mere om:
  • Henrik Dernoff
  • Kenneth Madsen
  • Vejen
  • 26/04/14 - Vejen - DM Rally
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: