Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

ELMS

Mikkel Mac på podiet i ELMS debut

ELMS 
21/04/14 

Formula Racing i Ferrari #60 tog en podieplads i ELMS-premieren på Silverstone, England.

Mikkel Mac, Jan Magnussen og Johnny Laursen startede fredag, med afviklingen af de 2 frie træninger i deres Ferrari racer #60.
 

Lørdag formiddag blev kvalifikationen sat i gang, det var med Jan Magnussen bag rattet, som kørte raceren ind til en 7. startplacering i GTC klassen, forud for eftermiddagens 4 timers løb.


Formula Racing teamet, Mikkel Mac, Jan Magnussen og Johnny Laursen
(Foto: Steffen Møller)

Johnny Laursen startede i bilen da løbet blev sat i gang, hvorefter Mikkel kom i bilen efter ca. 50 minutter. Mikkel kørte et dobbelt stint, hvorefter Jan Magnussen tog over fra 2 position i løbet.


Ferrari #60
(Foto: Frands von Würden)

Desværre for Formula Racing Ferrari #60, kom der en safety car periode som annullerede teamets forspring, og med en halv time igen, hvor Mikkel Mac ellers var i front af GTC-feltet, kunne han ikke holde de 2 nærmeste konkurrenter bag sig, fordi hans dæk var slidt op, og teamets pit stop strategi var ødelagt af safety car perioden.

Men det blev alligevel til en flot 3. plads i løbet, og dermed en tur på podiet i debuten for Mikkel Mac og resten af Formula Racing teamet, Jan Magnussen og Johnny Laursen.


Mikkel Mac på podiet med Jan Magnussen og Johnny Laursen
(Foto: Frands von Würden)

Næste løb i en Europæiske Le Mans serie, køres på Imola, Italien den 17.-18. maj 2014.


Læs mere om:
  • Jan Magnussen
  • Johnny Laursen
  • Mikkel Mac
  • Silverstone
  • 19/04/14 - Silverstone - ELMS
  •