Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

ELMS

Dennis Lind kvalificerer sig på flot fjerdeplads

ELMS 
21/04/14 

Dennis Lind kvalificerede sin AF Corse Ferrari 458 Italia GT3 på fjerdepladsen i GTC klassen, da kvalifikationen til dagens ELMS løb på Silverstone blev afviklet i formiddags.
 

Løbet på Silverstone er den 21-årige Dennis Linds første optræden i den Europæiske Le Mans Serie og teamet var efterfølgende glade og tilfredse med danskeres præstation, da han blev den bedste placerede af AF Corse’s Ferrari’er. Dennis Linds onkel Jan Magnussen satte syvende bedste tid i kvalifikationen.


Dennis Lind på Silverstone
(Foto: Jan Kaiser)

”Jeg er rigtig glad og tilfreds” sagde Dennis Lind efterfølgende. ”Det var første gang jeg fik prøvet bilen med lav benzinmængde og friske dæk, men jeg fandt mig hurtigt tilpas og kunne presse bilen. Jeg havde et par omgange, hvor jeg fik sat hurtigere sektor tider, men hvor omgangene blev ødelagt af trafik, men jeg er rigtig godt tilfreds med fjerdepladsen”.

Dennis Linds holdkammerat Mads Rasmusen starter i bilen i det fire timer lange løb.

Løbet starter kl. 15.30 dansk tid og kan ses på Motors TV.

Jan Kaiser

Læs mere om:
  • Dennis Lind
  • Silverstone
  • 19/04/14 - Silverstone - ELMS
  •