Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

ELMS

Dennis Lind hurtigste dansker i ELMS træning på Silverstone

ELMS 
21/04/14 

Dennis Lind og hans holdkammerat Mads Rasmussen havde en god og produktiv dag i deres Ferrari 458 Italia GT3 på Silverstone, da de to første træninger blev afviklet forud for lørdagens sæsonstart i den Europæiske Le Mans Serie.
 

I både formiddagens og eftermiddagens træning endte Dennis Lind med sjette bedste tid blandt de femten biler i GTC klassen. Dennis og Mads arbejdede hele dagen sammen med deres team AF Corse på at gøre både bilen og kørerne bedre over de lange stints, så de er velforberedte til lørdagens 4 timers løb.


Dennis Lind på Silverstone
(Foto: Jan Kaiser)

Danske Formula Racing med Jan Magnussen, Mikkel Mac og Johnny Laursen kørte henholdsvis syvende og tiende bedste tid i de to træninger i deres Ferrari 458 Italia GT3.

”Det er gået rigtig godt” sagde en tilfreds Dennis Lind efter træningen. ”Vi arbejdede på long runs med gamle dæk og meget benzin i tanken, så jeg er rigtig godt tilfreds med mine tider. Vi lavede nogle få ændringer på bilen fra første til anden træning, men ellers gjaldt det om at kigge på data for at få Mads’ omgangstider til at falde til anden træning. Der er rigtig mange svære og meget hurtige sving på Silverstone, hvor Mads skulle finde de manglende sekunder, men han udvikler sig hele tiden og bliver hurtigere og hurtigere, men det bliver svært for os at blande os i topkampen i morgen, så der gælder det bare om at komme igennem løbet så godt som muligt og få så meget erfaring som muligt til de næste løb”.


Dennis Lind på Silverstone
(Foto: Jan Kaiser)

Kvalifikationen til løbet afvikles lørdag formiddag klokken 12.05 forud for løbsstart kl. 14.30 dansk tid.

Jan Kaiser

Læs mere om:
  • Dennis Lind
  • Silverstone
  • 19/04/14 - Silverstone - ELMS
  •