Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Thundersport Championship

Styr på stumperne inden sæsonstart

DTC 
19/04/14 

DTC - Danish Thundersport ChampionshipFP Racing testede sine fire DTC-biler på FDM Jyllandsringen forud for sæsonstarten om halvanden uge. Alle fire unge talenter var i bilerne og føler sig efter forårets testprogram klar til den store udfordring, der venter forude.
På trods af at mandag formiddag bød på regn og blæst, fik de fire V8-racere kørt en del omgange på den midtjyske racerbane. De to tidligere Formel Ford-mestre, Michael Markussen (2013) og Jesper Egebart (2010 - 2011) var ivrige chauffører på banen i det våde element.
 

Over middag blev regn til sol, og som asfalten tørrede op blev omgangstiderne straks mere interessante. Selvom man på en testdag ikke direkte kører for at sætte hurtige omgangstider, er det her de første indikationer på løbsformen kan aflæses. For alle fire kørere ser det absolut fornuftigt ud, selvom de har deres DTC-debut til gode lidt endnu.


FP Racing's biler er nu klar til sæsonstart
(Foto: Gripping Media)

Teamejer Freddy Petersen:
Det har været lidt svært at få alle dele hjem i tide til testdagene, men mekanikerne har gjort et godt stykke arbejde for at vi kunne være her og køre i dag. Drengene har gjort det godt i bilerne, og jeg har en god fornemmelse af deres niveau med kun halvanden uge til sæsonstart. Jeg glæder mig ubeskriveligt til Åbningsløbet på FDM Jyllandsringen, hvor vi kommer til at give fire racertalenter deres velfortjente debut i dansk motorsports kongeklasse!

Jesper K. Egebart:
Det var godt at få nogle omgange i bilen, og ikke mindst at få prøvet bilen i regnvejr. Jeg synes at jeg er ved at have fuld føling med bilen, og jeg tror at vi kommer til at køre noget tæt race i år. Det bliver spændende at se hvor vi kommer til at placere os i feltet - især hvor vi fire kørere er i forhold til hinanden!

Martin V. Jensen:
Jyllandsringen er noget koldere end Calafat i Spanien, hvor vi kørte de første testkilometer i bilen, men derudover har det været rart at køre bilen på en af de baner, der skal køres i mesterskabet. Jeg er ved at have fået tillid til bilen og mig selv, så nu kan sommerfuglene få lov at flyve rundt i en god uges tid … det bliver vildt at holde på gridden og gøre klar til start!


Michael Markussen var godt tilfreds med testdagens forløb
(Foto: Gripping Media)

Michael Markussen:
Fedt at være i bilen igen! Jeg havde godt nok en lille ups’er for enden af langsiden, hvor jeg bremsede for sent og røg et smut i sandet, men det er på en testdag at den slags skal ske. Bilen kører suverænt, og jeg glæder mig bare til at komme på banen og måle mig mod resten af feltet!

Nicholai Eberhard:
Sæsonstarten er ved at være tæt på, og jeg føler at jeg er klædt godt på, takket være teamets forberedelser. Vi har et stærkt team, og jeg glæder mig til at se hvor vi kommer til at være placeret i feltet. Åbningsløbet bliver en stor oplevelse, og jeg håber at kunne lave et flot resultat - men til at starte med bliver det mest et spørgsmål om at finde ud af hvad niveauet er.


Alle fire unge talenter føler sig forberedt og klar til Åbningsløbet
(Foto: Gripping Media)

FP Racing

Gripping Media ApS

Læs mere om:
  • Jesper K. Egebart
  • Martin V Jensen
  • Michael Markussen
  • Nicholai Eberhard
  •