Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Hammer og Thomsen klar til rally i Vejen

DM Rally 
19/04/14 

Klaus Hammer Espergærde og Finn Thomsen Outrup er at finde i feltet, når årets anden afdeling af det danske mesterskab i rally køres 25 – 26 april med base fra Idrætscentret i midten af Vejen.
Løbet kommer til at byde på 121 km hastighedsprøver fordelt på 10 hastighedsprøver.
 

Holdet kører om Danmarksmesterskabet for internationale 2WD biler i deres Renault Clio Maxi og ligger efter første afdeling på tredjepladsen i DM.
Efter det første DM løb, hvor vi selv syntes at vi var noget rustne i starten, håber vi på at kunne starte med det tempo vi sluttede med sidste gang. Vi skal arbejdet med vores bremsepunkter, så vi kan bremse senere og turde stole på at bilen hænger godt fast i svingene, det burde give de sidste sekunder siger Klaus Hammer.


Vi skal arbejdet med vores bremsepunkter, så vi kan bremse senere og turde stole på at bilen hænger godt fast siger Klaus Hammer
(Foto: Hammer Motorsport)

Danmarksmesterskabet for internationale 2WD biler består af 3 klasser, der kører om det samme DM og vi ser frem til nogle veje der passer os lidt bedre end de meget kuperede og smalle tyske veje og vi tror på, at vi kan vinde vores klasse og være med i toppen af DM gruppen.
Vi ser frem til løbets sidste prøve Bindeballe”, ved Egtved, der med sine 28 kilometer bliver meget afgørende for resultatet og vi har en personlige ambition om at være hurtigste bil i vores DM gruppe på netop ”Bindeballe” siger co-driver Finn Thomsen.

Ellers er der ikke lavet så mange ændringer på den gule Renault Clio Maxi siden sidste rally – den eneste ændring er faktisk at vi har skiftet hårdhed på vores bremseklodser så der er ingen undskyldninger – vi skal ud af røret fra morgenstunden.

Flere informationer på løbets hjemmeside http://dmrally2.dk/

Med venlig hilsen
Hammer Motorsport


Læs mere om:
  • Vejen
  • 26/04/14 - Vejen - DM Rally
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: