Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Thundersport Championship

Telesikring Racing klar til DTC-kamp

DTC 
16/04/14 

DTC - Danish Thundersport ChampionshipTelesikring Racing med Jan Magnussen og Patrick Egsgaard er klar til at tage kampen op i motorsportens svar på Superligaen.
Telesikring Racing præsenterede mandag det nye sats i 2014-udgaven af Danish Thundersport Championship — et joint venture mellem Telesikring Racing og Magnussen Racing Experience.
 

"Det er rigtig godt, det her. Og det bliver superfedt at komme i gang igen," lyder det fra en forventningsfuld Jan Magnussen.

Det nye teamsamarbejde har udløst flere ressourcer til blandt andet test af teamets to biler, og den 3-dobbelte DTC-mester føler sig godt klædt på til den nye sæson.


(Foto: Jan Magnussen Racing)

"Vi testede begge teamets biler på Varano-banen i Italien tidligere på måneden, og især for Patrick var det en rigtig god test," forklarer Jan Magnussen og hentyder til sin nye teamkollega, Patrick Egsgaard.

Det 19-årige motorsportstalent debuterede i Danish Thundersport Championship sidste år, hvor han sluttede på en 10. plads i mesterskabet. I år er forventningen at avancere nogle pladser, og målet er at komme på podiet undervejs i sæsonen.

"Jeg fik kørt en masse gode omgange i Italien, og jeg har lært rigtig meget nyt om bilen. Jan er en god læremester, og vi har nogle dygtige folk med i det nye team," lyder det fra det unge motorsportstalent.

"Jeg føler mig i det hele taget rigtig godt forberedt og kan næsten ikke vente på, at sæsonen starter"


(Foto: Jan Magnussen Racing)

Sidste år var debutsæson for Jan Magnussens eget team, Magnussen Racing Experience, men en travl racerkalender — ikke mindst grundet forpligtelserne overfor den faste arbejdsgiver, Corvette Racing — betød, at det nye team kun nåede at deltage i ganske få DTC-løb.

I år har Magnussen mulighed for at deltage i seks ud af DTC-sæsonens syv løb, og dermed ser racerkøreren en potentiale for at tage mesterskabet.

"I år kører jeg for at vinde, ingen tvivl om det. Jeg vil kun misse ét løb (Rudskogen, Norge, 13.-14. september, red.), så jeg vil godt kunne hente point nok undervejs til at generobre mesterskabet" fortæller Jan Magnussen.

Bag Telesikring Racing står Telesikring A/S, den største danskejede sikrings- og alarmvirksomhed i Danmark, og her er der ingen tvivl om forventningerne til det nye DTC-setup.

"Vi er glade og stolte over at have indledt et samarbejde med en af dansk motorsports absolutte stjerner," lyder det fra Telesikrings indehaver, Eigil Egsgaard.

"Vi har deltaget i DTC-serien i flere år, og da vi henvendte os til Jan Magnussen var det med det klare ønske, at vi gerne vil opleve at vinde mesterskabet igen. Det er jeg ikke i tvivl om, at vi kan gøre med Jan Magnussens og hans folk"

"Samtidig får vi nu muligheden for at skabe de perfekte rammer for de oplevelser, vi i løbet af sæsonen skal give til vores kunder og samarbejdspartnere. Vi glæder os rigtig meget til at komme i gang!"

Det nye Telesikring Racing debuterer sammen med DTC-seriens øvrige teams i Åbningsløbet på Jyllandsringen den 26.-27. april.

Jan Magnussen Racing


Læs mere om:
  • Jan Magnussen
  • Patrick Egsgaard
  •