Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

SportsCar Championship

Den danske Porsche-racerkører Michael Christensen høstede værdifulde mesterskabspoint

SportsCar
Championship 

16/04/14 

til Porsche i gadeløbet i Long Beach
Efter et kort og intenst 100 minutters racerløb i det sydcaliforniske havneområde krydsede Michael Christensens amerikanske teamkollega Patrick Long målstregen på en femtepladsen i GTLM-klassen.
”Det blev aldrig det racerløb, vi håbede på. Men hele teamet (Porsche North America, red.) har kæmpet benhårdt siden fredagens første frie træning for at give os den bedst mulige racerbil,” fortæller Michael Christensen efter løbet.
 

Løbet i Long Beach var det tredje i årets TUDOR United SportsCar Championship, og efter en tæt kvalifikation måtte den dansk/amerikanske Porsche-duo stille sig tilfreds med at Michael Christensen skulle indtage startbås nummer seks.


(Foto: Porsche)

”Racerbanen i Long Beach er en regulær bybane og den udmærker sig ved, at være utrolig snæver og usædvanlig vanskelig at overhale på. Det var en anelse paradekørsel i starten, og avancement i feltet var tæt på umuligt,” beretter Michael Christensen.

Med knap en time tilbage af løbet kaldte det rutinerede Porsche team Michael Christensens hvide Porsche 911 RSR i pit til både dækskifte, brændstofpåfyldning og førerskifte. Efter et perfekt udført pitstop kunne Patrick Long accelererer ud af pitområdet og avancere en plads i GTLM-feltet til femtepladsen.


(Foto: Porsche)

”Vi ankom opsatte for at køre med om sejren, men manglede både en anelse fart, samt måske de afgørende marginaler. I det lys er det kun positivt, at vi fik begge teamets biler i mål, og således scorede point til teammesterskabet som Porsche fører.”

I kørernes interne mesterskab er Michael Christensen og Patrick Long på tredjepladen med 86 point, kun fire point efter den førende BMW-duo.

Michaelkchristensen.com


Læs mere om:
  • Michael Klitgaard Christensen
  • Long Beach
  • 13/04/14 - Long Beach - SportsCar Championship
  •