Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Thundersport Championship

Elgaard Motorsport samler ind til Børnecancerfonden

DTC 
16/04/14 

DTC - Danish Thundersport ChampionshipNår Casper Elgaard er på banen som teamejer og kører ved årets Auto-­‐G DTC, er det med stor opbakning. I år har han nemlig valgt at sætte fokus på Børnecancerfondens arbejde. Igennem indsamling og et galla show samles der penge ind til det gode formål.
 

”Det er med stor glæde, at vi i Elgaard Motorsport i dag kan offentliggøre vores samarbejde med Børnecancerfonden. At samle penge ind til et godt formål har altid stået mit hjerte nært, og jeg håber, at vi med stor hjælp fra blandt andet sponsorer, tilskuere og andre teams kan samle mange penge ind til fondens gode arbejde herhjemme,” udtaler Casper Elgaard, teamejer og kører hos STARK Racing/Elgaard Motorsport.


(Foto: Casper Elgaard)

Ved alle sæsonens Auto-­‐G DTC løb vil der blive samlet ind. Desuden sættes der fokus på fondens arbejde og samles penge ind ved en stor gallamiddag i oktober. Her vil kendte ansigter stå for underholdningen, og der vil blive afholdt auktion på Casper Elgaards styrthjelm og køredragt samt meget andet.

Børnecancerfonden sætter stor pris på samarbejdet.
“Hos Børnecancerfonden er vi utrolig glade for samarbejdet med Casper Elgaard. Når han og hans team sætter fokus på Børnecancerfonden, støtter de fondens arbejde for de 200 danske børn der hvert år får kræft. Børn og unge med kræft fortjener en god behandling og et værdigt liv. Det kræver forskning af høj kvalitet, veluddannet personale og information om sygdommen

Kræft er den hyppigste medicinske dødsårsag blandt børn over et år. Børnecancerfonden støtter den forskning, som handler om at gøre behandlingen af børn med kræft bedre.

Børnecancerfonden er en uafhængig, privat fond. Vores arbejde er kun muligt pga. midler fra private bidragsydere og virksomheder, da vi ikke modtager offentlig støtte. Derfor er vi glade for, at vi med hjælp fra Casper Elgaard, kan øge kendskabet til Børnecancerfonden”, udtaler Charlotte Qvist fra Børnecancerfonden.

Alle, der har lyst til at støtte det gode formål, kan donere ved hvert Auto-­‐G DTC løb, købe plads til gallaen eller donere ting der kan bortauktioneres ved auktionen.

Elgaard Motorsport


Læs mere om:
  • Casper Elgaard
  •