Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Jesper Bisted og Heidi Knudsen klar til næste DM-rally

DM Rally 
15/04/14 

I den sidste weekend af april genoptager Bisted Motorsport kampen om pokaler og DM-point i rally. Det sker, når Jesper Bisted og Heidi Knudsen deltager i Rally Læborg Autohandel, som får base i Vejen, men som også kommer meget tæt på hjemegnen for en af teamets to hovedpersoner.
 

”Der skal køres to hastighedsprøver syd for Egtved, hvor jeg bor, og det bliver rigtigt sjovt,” siger Heidi Knudsen. ”Jeg ved ikke, om jeg kan tale om hjemmebane, men jeg håber da på, at der vil være mange venner og bekendte, som kommer, kikker på og ikke mindst hepper. Så det ikke kun er mig, som skal sørge for, at Jesper kører stærkt!”

Vejene ved Egtved er ikke et område, hvor Jesper Bisted selv har kørt rally før. Men det har han til gengæld på andre veje, som indgår i løbet.


Jesper Bisted og Heidi Knudsen er klar til at forsvare deres DM-placering i næste DM-rally ved Vejen
(Foto: Bisted Motorsport)

”Bindeballe-prøven kørte vi sidste år til DM-rallyet i Vejle, og den prøve glæder vi os til, men derudover kender jeg ikke noget til prøverne. Men vi har hørt, at de skulle være gode,” siger Jesper Bisted.

Som forberedelse til det kommende DM-rally deltog Jesper Bisted og Heidi Knudsen forleden i BCA Mini Rally ved Vejle, hvor de fik lejlighed til at teste materiellet af.

”Det var godt, at vi valgte at starte i løbet, for vi fik checket og rettet noget, som vi så ikke behøver at bekymre os med ved DM-løbet,” siger Jesper Bisted. ”Bilen reagerede ikke helt, som jeg gerne ville have den til fra start, og vi var da også tæt på at køre af et par gange, men da vi havde fået foretaget nogle justeringer, fungerede den perfekt. Nu er vi klar til næste løb.”

Her skal Jesper Bisted og Heidi Knudsen forsvare deres aktuelle andenplads i kampen om DM for Tunet National, ligesom makkerparret i den hvide og grønne Suzuki Swift Maxi 1600 jagter en gentagelse af klassesejren fra ADAC Wikinger Rallye.

”Vi tror på, at vi vinder klassen, men vores værste konkurrent – Rasmus Sørensen – har fortalt os, at det gør vi ikke. Men det skal han ikke bestemme, for det gør vi altså,” slår Jesper Bisted fast.

Jesper Bisted
Bisted Motorsport


Læs mere om:
  • Jesper Bisted
  • Vejen
  • 26/04/14 - Vejen - DM Rally
  •