Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Touring Car Championship

Marrakech - kvalifikation 3

WTCC 
13/04/14 

Startopstillingen til løb 1 senere i dag fik en lidt anden rækkefølge end først antaget. Der blev uddelt en straf til Yvan Muller efter kvalifikationen.
 

Der var måske et par overraskende navne blandt de 5 der nåede frem til Q3. Der er nye navne i WTCC i år og blandt dem er Jose Maria Lopez som kører end af de nye Citroen WTCC racere. Sebastien Loeb er en anden og Dusan Borkowic er den sidste. De to sidstnævnte kører henholdsvis Citroen og Chevrolet Cruze.

Takket være en diskvalifikation og en straf som blev den oprindelige startrækkefølge lavet om. Dog modtog Dusan Borkowic allerede under kvalifikationen sin diskvalifikation. Årsag - han kørte for tidligt ud på banen til sin kvalifikationsomgang.

Efter Q3 viste en nærmere undersøgelse at Yvan Muller havde skåret en chikane lidt rigeligt og blev sendt to pladser baglæns. Det giver følgende startopstilling blandt de forreste:

Pl. # Kl. Kører Bil Tid Omg Diff
1 37 TC1 Jose Maria LOPEZ Citroen C-Elysee WTCC 1:43.730 2
2 9 TC1 Sebastien LOEB Citroen C-Elysee WTCC 1:43.845 2 0.115
3 3 TC1 Tom CHILTON Chevrolet RML Cruze TC1 1:44.864 2 1.134
4 1 TC1 Yvan MULLER Citroen C-Elysee WTCC 2
5 98 TC1 Dusan BORKOVIC Chevrolet RML Cruze TC1 1

Læs mere om:
  • Marrakech (gadeløb)
  • 13/04/14 - Marrakech (gadeløb) - WTCC
  •