Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally

Kasper Nyman tilbage i Suzuki i BCA Mini Rally i og omkring Vejle

Rally 
11/04/14 

Kasper Nyman og Dan Johannsen starter rallysæsonen med at deltage i minirally startende fra BCA i Vejle – nemlig BCA Mini Rally lørdag den 12. april. Det er samtidig debut eller om man vil comeback for teamet i både rally og i Suzuki.
 

Kasper har holdt pause i 3 år fra rally. Job og uddannelse har fyldt meget og derfor har rallysporten været lagt i baggrunden. Men nu er Kasper frisk på atter at køre Suzuki denne gang en Swift. Bilen er lavet tip top i stand, men Kasper føler sig godt tilpas med at have kigget den lidt efter, inden han starter ud i den. ”Den skal ikke skilles og samles igen, men vi vil gerne have mulighed for at teste den inden første løb”, beretter Kasper. ”Jeg har ikke kørt i bilen, så jeg vil gerne være bare lidt dus med den inden løb 1”.

Bilen er først kommet til Brørup i denne uge, så der er pres på at blive klar inden løbet på lørdag. ”Jeg glæder mig til igen at tumle med rallybil i min fritid”, fortæller Kasper. ”Sporten er ligesom gået mig i blodet og jeg glæder mig til at være tilbage i en rallybil”.

Planerne for sæsonen er hele DM-serien i Rally. Det første løb er kørt i Tyskland uden Kasper og Dans deltagelse – så nu skal der ske noget. ”Det er dejligt, at vi har mulighed for at få testen bilen inden rallysæsonen går rigtig i gang med DM 2 i Vejen”, fortæller Kasper.

Sådan rigtig rallytest er det helt sikkert, at der bliver mulighed for ved løbet, som Grindsted Motor Klub afholder i den kommende weekend. Løbet består af 3 rallyprøver, som er velkendt af enhver rallykører i Danmark. Det er super rally hastighedsprøver, som sætter chaufførernes evner på højkant, ved at være udfordrende på både hastighed og beskaffenhed – sving og underlag.

Kasper og Dan kan følges under hele løbet lørdag på www.rallyresult.dk. Følg løbet på internettet eller kom til Vejle og se dem in action.

Følg Kasper og Dan på: www.kaspernyman.com

Følg også teamet på facebook og twitter: @NymanKasper

Venlig hilsen
Kasper Nyman/Vivi Byrnel


Læs mere om:
  • Dan Johannsen
  • Kasper Nyman Andersen
  •  
     

    Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: