Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Formel 1

Kevin Magnussen: Det var ikke et stort løb

Formel 1 
06/04/14 

Kevin Magnussen måtte udgå for første gang i Formel 1-karrieren efter at raceren ikke var til mere. Det var i det hele taget heller ikke en særlig god dag for McLaren.
 

"Det var ikke et stort løb for mig. Starten var ikke ideel, hvor jeg mistede tre placeringer, og derefter havde vi ikke nok fart til at komme videre mod fronten," siger Kevin Magnussen efter løbet i Bahrain.

McLaren, og især Kevin har flere gange håbet på at de køligere forhold i aftenløbet ville være en fordel for teamet, men det blev det på ingen måde. "Vi havde forventet at de køligere forhold ville hjælpe us, men som tingene viste sig, var vi af en eller anden grund mindre stærke her end vi var i Malaysia," siger han skuffet.

Det skal der kigges dybere ind i - og det har været kedelig læsning når man har læst på omgangstiderne i Malaysia og nu igen i Bahrain. McLaren er blevet overhalet af flere teams og ligger nu i hård kamp om overhovedet at være i pointene. "Vi skal nu til at analysere det grundigt, og jeg er sikker på at vi kan lære fra det. Vi lærer hele tiden," er meldingen - og der skal snart til at findes nogle svar hvis McLaren skal svinge tilbage mod fronten af feltet.


Det blev et kedeligt og anonymt løb for Kevin Magnussen inden han udgik
(Foto: McLaren Media)

Og det er med god grund at danskeren tager fra Bahrain som en skuffet Formel 1-kører. "Det er skuffende at vi ikke scorer point i dag - to DNF er ikke rart for noget team, men vi vil angribe det kinesiske Grand Prix med målet om at gøre det ret meget bedre end her i Bahrain," lover danskeren.

Benji

Læs mere om:
  • Kevin Magnussen
  • 06/04/14 - Sakhir - Formel 1 - FIA F1
  •      ASETEK SIMSPORTS