Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

SportsCar Championship

Michael Christense​n klar til Long Beach

SportsCar
Championship 

06/04/14 

Efter en fænomenal indsats i 12H of Sebring, hvor den danske Porsche-fabrikskører Michael Christensen kørte hurtigste omgangstid i kvalifikationen, og siden vandt løbet sammen med teamkollegaerne Patrick Long og Joerg Bergmeister, venter nu et hæsblæsende gaderace i Long Beach.
 

Gaderne rundt om den snævre bybane syd for downtown Los Angeles forventes fyldt til bristepunktet med tilskuere, når TUDOR United SportsCar Championship lægger vejen forbi til tredje løb i sæsonen. Løbet er kun på 100 minutter, og dermed er det blot duoen Michael Christensen og Patrick Long, der skal køre den hvide Porsche 911 RSR #912 til sejr i det konkurrencepræget GTLM-felt.

”Efter vores søsterbil vandt åbningsløbet på Daytona, og vi vandt anden runde på Sebring, har vi bevist at vores Porsche 911 RSR er konkurrencedygtig. På Long Beach skal vi fastholde den styrke, og arbejde målrettet på at gøre det til tre ud af tre mulige,” fortæller Michael Christensen fra det solrige Californien.

Michael Christensen har ikke tidligere kørt løb i Long Beach, men ser frem til at kæmpe mod Jan Magnussen i Corvette samt BMW og Viper i klassen.

”Det er noget ganske særligt at køre race på en bybane. Straffen for at lave fejl er så meget større end på traditionelle racerbaner, og du skal virkelig vide, hvor du kan presse, og hvor du ikke kan. Jeg har det historisk godt på bybaner, og da det er et kort løb, tror jeg det bliver et sprintrace fra start til mål,” slutter Michael Christensen.

Inden løbet på Long Beach er Michael Christensen og hans teamkollega Patrick Long på tredjepladsen i mesterskabet med kun 5 point op til de førende BMW-kørere.

Thomas Wulff


Læs mere om:
  • Michael Klitgaard Christensen
  • Long Beach
  • 13/04/14 - Long Beach - SportsCar Championship
  •      ASETEK SIMSPORTS