Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Fra værksted til podie

DM Rally 
31/03/14 

Så blev DM serien i rally 2014 startet med Vikinger Rallye d. 28 – 29 marts. Løbet der blev kørt 25 km syd for den Dansk-tyske grænse blev som altid et meget vanskeligt løb med mange udfordringer.
 

Klaus Hammer deltog i sin Renault Clio R3 maxi og han kørte en tredje plads hjem i hans DM gruppe. Det er vi meget tilfredse og glade for, fordi opbygningen og klargøringen af bilen har taget så lang tid, at vi desværre ikke nåede at få testet før starten på DM. Derfor blev løbet faktisk en test for os og vi kan med stolthed sige at vi kørte bilen ”fra værksted til podie” siger en glad Klaus Hammer.


Der blev foretaget lidt justeringer til shakedown

Løbet var Klaus Hammers comeback-rally efter en afkørsel i september 2013 og derfor besluttede teamet at ta den med ro og køre sikkert, specielt set i lyset af at hastighedsprøverne har en sværhedsgrad i toppen af hvad vi normalt byder de danske rallykørere.

Løbet blev kørt over 2 dage med 6 prøver i mørke fredag aften og 8 prøver lørdag.

Vi kommer fornuftigt igennem fredag aften og ligger på tredjepladsen, men vi kan godt mærke at vi mangler til fart siger co-driver Finn Thomsen.

Lørdag begynder Klaus Hammer og Finn Thomsen stille og roligt at øge tempoet. Prøve for prøve føler de at tempoet kan presses mere og mere og da nogle af de værste konkurrenter samtidigt må kaste håndklædet i ringen ligger holdet pludselig i spidsen, men en fejl på en publikumsprøve, hvor holdet kører en omgang for lidt, kostede 4 placeringer - nedtur , selvom holdet ved starten havde været tilfredse med denne placering.

Holdet skruer bissen lidt på og får sig kæmpet tilbage på tredjepladsen på de sidste prøver og kan dog trods alt glæde sig over at farten begynder at være lidt tilbage i teamet.


Vi nåede målrampen og ligger nu som nummer 3 i DM og ser allerede frem mod næste løb

www.hammer-motorsport.dk
Finn Thomsen


Læs mere om:
  • Finn Thomsen
  • Klaus Hammer
  • Schleswig
  • 29/03/14 - Schleswig - DM Rally
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: