Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Esben Hegelund: ”Jeg satser på 2015”

DM Rally 
28/03/14 

I weekenden begynder kampen om det danske mesterskab i rally. Men sæsonpræmieren ved ADAC Wikinger Rallye får ikke deltagelse af Esben Hegelund, og det er ikke med sin gode vilje, at han må blive væk fra løbet.
 

”Jeg har længe arbejdet på nogle forskellige projekter til den kommende rallysæson, men det endte med, at det i stedet blev lægerne, som tog beslutningen for mig,” forklarer rallykøreren fra Hadsten.


Esben Hegelund er nr. 1 på seedningslisten, men kan ikke udnytte det
(Foto: Esben Hegelund)

”Jeg var tidligere i år på skiferie, hvor jeg desværre var så uheldig at styrte og beskadige mit ene knæ. Jeg måtte under kniven og har efterfølgende ventet på dommen fra lægerne, og den var desværre nedslående. De vil først give mig lov til at køre i en rallybil på den anden side af sommerferien.”

Esben Hegelund havde til det sidste troet på, at han kunne være blevet klar til årets sæson, efter at han i 2013 brød igennem med sin første generelle sejr i Ecoteck Rally Himmerland.

”Jeg havde håbet på at kunne komme til start, og motivationen fejlede bestemt ikke noget, da jeg på hospitalet fik en sms om, at jeg var nummer 1 på den nye seedningsliste,” siger han. ”Nu må vi se, hvad der sker. Jeg kan højst nå to og måske kun et af løbene i efteråret. Det er ærgerligt.”

”Nu satser jeg på 2015, og at jeg kan være klar fra start der.”

Esben Hegelund


Læs mere om:
  • Schleswig
  • 29/03/14 - Schleswig - DM Rally
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: