Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Kasper Nyman tilbage i Suzuki

DM Rally 
26/03/14 

Kasper Nyman melder sig atter ind i kampen om det danske Mesterskab i rally, som en del af teamet med Anders Lysen, i en Suzuki Swift.
 

Næsten 4 års pause blev det til for Kasper, som nu er tilbage i rally på trods af både arbejde og uddannelse. ”Jeg fik et tilbud, som jeg simpelthen måtte tage imod”, fortæller Kasper. ”Jeg glæder mig rigtig meget til at skulle deltage i hele DM-serien. Det lå ikke i kortene før jul, men nu er det på plads og det bliver spændende at køre rally igen”.

Sidste optræden for Kasper Nyman og co-driver Dan Johannsen var en solo optræden i finaleløbet i DM-rally 2013, som blev afviklet i og omkring Herning. Her deltog teamet i en Fiat Abarth 500 R3T og resultatet blev en andenplads i klassen. Ikke så ringe efter den lange pause mange års pause.


Bilen en Suzuki Swift som Kasper Nyman og co-driver Dan Johannsen skal køre DM rally i i 2014. Bilen er tidligere kørt af Jacob Madsen og har vist, at den har potentiale til en podieplads.
(Foto: Frederik Harms)

Nu planlægges der med en hel sæson i Suzuki’en. ”Vi har arbejdet intenst, siden Anders Lysen ringede og kom med tilbud på bilen, for at få økonomi til at deltage i hele DM-serien i 2014”, fortæller Kasper. ”Der skal bruges en del penge og der arbejdes intens på at få aftaler på plads med samarbejdspartnere.”

Bilen er en Suzuki Swift gr. E. Jacob Madsen kørte bilen sidste år og dermed har bilen bevist, at den har potentiale til topplaceringer.

Kasper Nyman Rally består udover chauffør Kasper og co-driver Dan også af servicefolk, som er en meget vigtig brik i teamet. Bilen skal holdes kørende under løb og derudover skal den gennemgås og måske repareres mellem løbene og det er vigtigt med de samme folk, på den måde kender de bilen og ved hvor der evt. skal sættes ind for forbedringer. ”Jeg har de samme servicefolk med, som har været med i hele min rallykarriere”, fortæller Kasper. ”Det er folk jeg kender godt og som jeg ved jeg kan stole på”. Derudover vil også Anders Lysens folk stille deres viden til rådighed. Det er et plus at kunne få support fra et team af den størrelse, - jo flere erfarne folk, desto bedre.

Første afdeling af DM køres i Slesvig i denne weekend – 29. marts, men det bliver teamet ikke klar til, så første rally de stiller op i, er DM 2 som køres på Kaspers hjemmebane – i og omkring Vejen. Det er et område Kasper kender godt og som han glæder sig til at køre rally i.

www.kaspernyman.com


Læs mere om:
  • Schleswig
  • 29/03/14 - Schleswig - DM Rally
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: