Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formula Renault 3.5 Series

Marco Sørensen kæmper med sin racer

Formula Renault
3.5 Series 

26/03/14 

Tests har ikke været lette for danskeren
Med støtte fra Lotus GP-teamet og ikke mindst Saxo Bank, er der store forventninger til Marco Sørensen i den kommende sæson, hvor han med sin store erfaring i klassen og tidligere sejre, er et meget stærkt bud på en mester. Men vinterens tests har ikke været for gode.
 

Således har tiderne ikke været prangende, og hvor vi ofte har været vant til at se Marco Sørensen i toppen af tabellen, så har det været svært at få fart i Formel Renault-raceren. Han er til den kommende sæson skiftet til Tech1-teamet, som hører til blandt de bedste og mest etablerede teams i klassen. Desværre har det ikke været helt så optimalt som vi kunne have håbet på. "Det er lidt op ad bakke for tiden. Vi har ikke det set-up der skal til," siger danskeren fra den sydspanske bane.


Marco Sørensen har ikke fået det meste ud af raceren endnu - de kæmper med at få det rigtige set-up
(Foto: Renault Sport Media)

Han har dog mulighed for at få lidt mere styr på raceren i dag, hvor det er den sidste testdag. Sæsonen begynder snart - i weekenden 12/13. april køres den første afdeling på Monza.

Benji

Læs mere om:
  • Marco L. Sørensen
  • Tech 1 Racing
  • Marco Sørensen test og reservekører hos Lotus
  •      ASETEK SIMSPORTS