Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Kevin Magnussen: Det bliver hårdt

Formel 1 
24/03/14 

Efter sin fantastiske debut i Albert Park bliver der endnu mere fokus på Kevin Magnussen og McLaren når feltet i den kommende weekend rammer Sepang for at afgøre det malaysiske Grand Prix. Og danskeren har ikke ligget på den lade side, men arbejdet stenhårdt sammen med teamet for at fortsætte de gode takter på en bane der er meget anderledes end den i Melbourne.
 

"Der har ikke været nogen chance for en pause efter vores opmunterende resultat i Australien. Både Jenson og jeg har været tilbage i Europa og brugt et par dage på MTC for at evaluere vores præstation i Melbourne og for at arbejde med forberedelsen til Malaysia," siger Kevin Magnussen.

Der har altså været arbejdet hårdt for at komme tættere på de førende i Formel 1. "Designere og ingeniører har arbejdet hårdt. Vi viste i Australien at vi kan score gode point hvis vores racer er holdbar, og vi skal konsolidere det over de næste par løb, og en af måderne er at vi gør det, er at vi får nye dele til banen så hurtigt, hvis ikke hurtigere, end vores nærmeste rivaler," forklarer han.


Sepang er en endnu hurtigere bane end Albert Park, så et godt resultat afhænger af McLaren-racerens niveau
(Foto: McLaren Media)

Det bliver en hel anden oplevelse der venter for danskeren. "Sepang er en meget anderledes bane end Albert Park. I Melbourne handler det meget om langsomme sving og mekanisk balance, hvorimod Malaysia er en højfarts-bane. Svingene er meget hurtigere og der vil være mere fokus på aerodynamisk præstation," siger danskeren der går ind til løbet som nærmeste konkurrent til VM-føringen.

Han går ind til weekenden med forventning om at det bliver meget hårdere end det var i debutløbet. "Jeg tror det bliver en hårdere test end i Australien. Temperaturen vil gøre det sværere for kørerne, og banentemperaturen vil også være højere, hvilket vil gøre det hårdere for dækkene," siger han og skruer lidt ned for forventingerne. "Mit mål er at score flere point - at være konstant vil være meget vigtigt for mesterskabet - og at fortsætte med at lære, især under så svære forhold," siger han om målsætningen.


Vi håber at komme til at se flere glædes-scener fra Kevin Magnussen i Malaysia
(Foto: McLaren Media)

Men han glæder sig selvfølgelig også til at skulle skrive endnu et kapitel til sin egen Formel 1-historie. "Jeg ser meget frem til det - raceren føles fantastisk at køre, og jeg håber at vi får endnu en god weekend," er ordene fra Kevin Magnussen forud for det malaysiske Grand Prix.

Benji

Læs mere om:
  • Kevin Magnussen
  • Sepang
  • 30/03/14 - Sepang - Formel 1 - FIA F1
  •