Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Jesper Bisted er klar til ny rallysæson

DM Rally 
25/03/14 

Rallykøreren Jesper Bisted fra Oens starter sin 2014-sæson den 28. og 29. marts. Men det bliver ikke på dansk grund, at Bisted Motorsport første gang skal i aktion. Derimod i det nordlige Tyskland. Her finder første afdeling af Danmarksmesterskabet i rally sted.
 

”Det bliver dejligt at komme i gang igen,” siger Jesper Bisted, som ikke har siddet i sin rallybil siden sidste års DM-finale, der udløste et DASU-mesterskab og en DM-sølvmedalje for ham og co-driveren Heidi Knudsen. ”Heidi og jeg er topmotiverede til en ny sæson, hvor vi igen vil kæmpe for at køre nogle topresultater hjem.”


Jesper Bisted og Heidi Knudsen går efter at genvinde sidste års DASU-mesterskab i 1600 cm3-klassen.
(Foto: Bisted Motorsport)

Bisted Motorsport stiller til start i sæsonpræmieren – Wikinger Rallye – med den velkendte og velafprøvede Suzuki Swift Maxi 1600, teamet har anvendt i de senere år.

”Hen over vinteren har vi dog haft bilen totalt adskilt,” fortæller Jesper Bisted om teamets sæsonforberedelser. ”Vi pillede alt ud af karrosseriet, som blev sendt til maler, og så har vi ellers gennemgået hver eneste komponent for at sikre, at alt var i orden, eller om noget skulle udskiftes. En af de ting, som vi har udskiftet, er gearkassehuset. Desværre viste det nye sig ikke at være helt identisk med det gamle, så vi har måttet bruge en del tid på at modificere det.”

Den ekstra udfordring med gearkassen har dog betydet, at Bisted Motorsport ikke vil få mulighed for at deltage i egentlige testkørsler eller træninger inden det kommende Wikinger Rallye.

”Vi får dog mulighed for at foretage en funktionstest på et køreteknisk anlæg. Det er ikke det samme som at teste bilen på en rallyprøve, men det er bedre end ingenting,” siger Jesper Bisted, der har en klar ambition for sæsonpremieren. ”Heidi og jeg går efter at vinde vores klasse og så slutte i top 3 i Tunet National.”

Bisted Motorsport
Jesper Bisted
40 93 65 24
www.bisted-motorsport.dk


Læs mere om:
 • Jesper Bisted
 • Schleswig
 • 29/03/14 - Schleswig - DM Rally
 •  
   

  DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
     D4 Enterprise Solutions