Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

DM i Rally

Klaus Hammer ser frem til DM 1 i rally.

DM Rally 
24/03/14 

Når Vikinger Rallye d. 28 – 29 marts bliver afviklet 25 km syd for den Dansk-Tyske grænse er det samtidigt startskuddet for DM serien 2014 i Danmark.
 

Jeg ser virkelig frem til dette løb siger Klaus Hammer, ”en afkørsel i september 2013 gav en ufrivillig pause og bilen var så ødelagt at vi valgte at bygge den helt op fra bunden igen, men nu er teamets Renault Clio R3 maxi genopbygget og klar”.

At bygge en bil op fra bundet er et enormt arbejde og en kæmpe udfordring. En af de store udfordringer er at begrænse sig. Mange af dem der bygger racerbiler begynder på et tidspunkt at ”nørde” sig ned så alle de dele der skal monteres lige får en ekstra tur med stålbørsten og bliver malet lidt og så går tiden.

Den fælde er vi også faldet lidt i hos Hammer Motorsport, men vi hygger os med det og her bagefter er det meget tilfredsstillende at se resultatet, men uden Mathias, Martin og John var vi ikke hvor vi er i dag siger en glad Klaus Hammer.


Klaus Hammer med sin Renault Clio R3 Maxi i nyt design og med nye partnere - Vi glæder os til den nye sæson!
(Foto: Hammer Motorsport)

Bilen er blevet opdateret til den sidste evolution fra Renault Sport, lettet for nogle kilo og bygget om til en 100% Asfaltbil.

Det bliver et stort øjeblik for hele teamet når vi kører over startrampen i Tyskland og forhåbentligt starten på en rigtig god sæson.

Vores mål for sæsonen 2014 er DM medaljer i Tunet national, men her til første afdeling er vi lidt ydmyge grundet at min af kørsel sidder lidt kroppen endnu, men vi går stadig efter top tre i tunet national.

Hammer Motorsport er klar til 2014 sæsonen i rally!


Hammer Motorsport er klar til 2014 sæsonen i rally!
(Foto: Hammer Motorsport)

Nogle af de vigtige partnere i Hammer Motorsports satsning i kampen om det Danske Mesterskab 2014 er bl.a.: Mekonomen, Yokohama, Aspen Racing Fuel, Endless, Castrol, TegeeDan, Pro Design, Alpine, HKS, Stark, Synoptik.

Teamet kan følges på www.hammer-motorsport.dk

Finn Thomsen


Læs mere om:
  • Klaus Hammer
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
         ASETEK SIMSPORTS