Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Thundersport Championship

Mikkel C. Johansen er klar til start i Auto-G DTC.

DTC 
23/03/14 

DTC - Danish Thundersport ChampionshipMikkel C. Johansen fortsætter sin DTC-karriere under Ronnie Bremers vinger i Racing Factory-teamet. Mikkel C. Johansen, Slagelse, præsenterede fredag sin satsning på Auto-G DTC 2014 i lokalerne hos bilforhandler P.M. Olsen i Slagelse, overfor 70 indbudte gæster.
 

Mikkel C. Johansen, Slagelse, præsenterede fredag sin satsning på Auto-G DTC 2014 i lokalerne hos bilforhandler P.M. Olsen i Slagelse, overfor 70 indbudte gæster.
Blandt gæsterne var Borgmester Sten Knuth, som i et kort indlæg, opmuntrede Mikkel til en god sæson.


Borgmester Sten Knuth gav Mikkel et par gode ord med på vejen.
(Foto: LVH-Foto)

Slagelse-køreren skifter dermed til den kommende sæson til en Ford Mustang med nr. 15 og i de sorte og blå farver fra Racing Factory-teamet. Og den 26-årige kører har målet klart:


Ford Mustang #15 er klar til første afdeling i Auto-G DTC den 26.-27. april på FDM Jyllandsringen. Fra v.: Mikkel c. Johansen, Mentor Dan B. Mortensen og Ronnie Bremer.
(Foto: LVH-Foto)

- Jeg går selvfølgelig efter sejren – men som Ronnie Bremer siger, så bare det er Racing Factory, der vinder, så betyder det ikke så meget hvem af os der vinder – bare vi er 1-2, siger Mikkel C. Johansen spøgefuldt. - Mit mål er at ende i top tre samlet i Auto-G DTC og også gøre det godt i den nordiske serie – jeg vandt et løb i Norge i 2013-sæsonen, og det skulle jeg gerne gentage, siger han videre og hentyder til sejren i løbet på norske Rudskogen. Samarbejdet med Ronnie Bremer og Johnny B. Hartmann, der sammen udgør Racing Factory-teamet betyder et øget fokus på aktiviteterne på banen frem for at drive eget team. - Jeg ser meget frem til vores samarbejde. Jeg ved, at Ronnie har meget erfaring og at hans team kan noget og leverer varen. Og så får jeg glæde af hans evner som coach – han er i mine øjne en af de bedste racerkører i verden og er utroligt god til at lære fra sig, siger han videre.


Mikkel C. Johansen
(Foto: Racemag.dk)

- Endelig betyder det, at jeg kan holde fokus på min kørsel og træning og kan koncentrere mig at om at give mine egne sponsorer og partnere endnu bedre oplevelser og events, slutter han. Også Ronnie Bremer glæder sig til samarbejdet.


Fra v: Mikkel C. Johansen – Ronnie Bremer – og Mikkel’s mentor Dan B. Mortensen.
(Foto: Racemag.dk)

- Det er vigtigt at være godt forberedt, og det er vigtigt for os, at Mikkel ikke skal tænke på om alt er skruet rigtigt sammen, men bare kan koncentrere sig om at køre. I 2014 skal vi give ham de bedste muligheder. Vi er dog både teamkammerater og konkurrenter på banen, men for mig er det også vigtigst, at det er Racing Factory, der kommer først over stregen. Hvem af os det er, det er mindre vigtigt, siger Bremer.


Læs mere om:
  • Mikkel C. Johansen
  • Ronnie Bremer
  •