Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Lotus: Melbourne var vores første test

Formel 1 
23/03/14 

Det vil være synd at sige at Lotus kom fra det australske Grand Prix med mange gode oplevelser. Faktisk var det reelt første gang at de kunne gennemføre en række sammenhængende omgange. Men nu skal det gå fremad med E22-raceren.
 

Sådan er meldingen fra den nye ’stedfortrædende’ teamchef, Federico Gastaldi. Han kan se tilbage på en svær weekend i Melbourne. ”Løbet var første gang vi var i stand til at køre nogle konstante omgange med begge racere, fordi de frie træninger var meget svære,” siger Gastaldi. Så efter den første ’test’ må målet være at få mere ud af raceren – og ikke mindst at kommer hele vejen hjem.

Han forventer at der er masser af potentiale i raceren. Og han forventer sig meget af Renault – de har et VM at forsvare. ”De vil levere den rigtige pakke til os alle som vil sikre at Lotus igen er med i front. Vi er et lille team – vi er ikke Mercedes, Ferrari eller McLaren. Men vi har en utrolig ’racing spirit’”, siger han. Og netop fordi teamet har en historie – med rødder tilbage til Benetton og Renault-teamet, tror han på at teamet kan løftes tilbage til toppen.


Det gik ikke særlig stærkt for Lotus i Melbourne - nu skal de fortsætte med at lære i Malaysia
(Foto: Lotus F1 / LAT)

Han er sikker på at teamet er klar. Og han er tilfreds med attituden fra de to kørere. Og planen på Sepang: ”Vi skal fortsætte med at lære!” Ikke så meget andet. Der er også nok at tage fat i!

Benji

Læs mere om:
  • Lotus Renault GP
  • 30/03/14 - Sepang - Formel 1 - FIA F1
  •