Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Sauber håber på fremskridt

Formel 1 
22/03/14 

Sauber har fået en svær start på sæsonen, hvor de kæmper for at hænge på. Teamet er spændte på hvordan raceren står til en anderledes og udfordrende bane som Sepang. Tidligere har de vist god form der, men spørgsmålet er om Sauber i år virkelig har en racer som har den fornødne downforce.
 

Begge kørere håber og tror at der er forbedringer i sigte. "Sepang er helt anderledes i forhold til banen i Melbourne. Det bliver interessant at få en føling med raceren på så anderledes bane," siger mexicaneren Esteban Gutierrez. Specielt under nedbremsning forventer han en hel anden føling med raceren - de kæmper stadig med at få det nye bremsesystem til at fungere optimalt. Måske bliver det bedre på Sepang.

Også Adrian Sutil ser frem til et varmt løb. "Jeg er spændt på at køre raceren på denne bane hvor aerodynamikken spiller en stor rolle," siger tyskeren. "Det er vigtigt for at vi kommer til at vide hvor vi står. Hvis en racer er god på Sepang, så vil den være hurtig på andre baner," er vurderingen. Og derfor er der meget på spil for Sauber.

Dog forventer de at der skal tages mindre skridt frem. Teamet har ikke nye ting med i forhold til løbet i Australien, så fremskridtene skal findes ved at kørerne lærer raceren bedre at kende. "Hovedmålet er at blive bedre og at tage et skridt frem," siger Sutil.


Der er fortsat langt op til de øvrige teams i feltet
(Foto: Sauber F1 Team)

Teamet kom fra Australien uden at score point.

Benji

Læs mere om:
  • Adrian Sutil
  • Esteban Gutierrez
  • Sauber
  • 30/03/14 - Sepang - Formel 1 - FIA F1
  •