Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans

Tom K genopliver Le Mans tradition

Le Mans 
21/03/14 

Le MansAudi fremviser deres nye Audi R18 på tirsdag
Hvis du skal til Frankrig og har mulighed for at lægge vejen forbi Le Mans, har du mulighed for at se Tom Kristensen køre den nye Audi R18 racer som skal forsvare Le Mans tronen. Danskeren kommer til at køre raceren fra Place des Jacobins i bymidten og til selve banen.
 

Det er en gammel tradition fra de helt gamle Le Mans-dage hvor kørerne selv skulle køre deres racere fra bymidten til banen. I dag er det alene fremvisning af racerne og køreren som finder sted. Tom Kristensen bliver eskorteret af det lokale politi - så danskeren skal køre pænt, mellem den øvrige trafik!

Dermed kan teamet fremvise deres nye racer som er blevet tilpasset de ændringer som ACO har udstukket for dette års Le Mans.
"Vi synes det er stort at Audi har valgt Le Mans som stedet hvor de vil præsentere deres nye racer," siger præsidenten for ACO, Pierre Fillon. "Audi bringer minderne tilbage til en glemt tradition, hvor kørerne skulle køre til Le Mans i deres egne racere," siger han videre.

Alle Audis kørere er til stede ved præsentationen der begynder kl. 12.30, mens Tom Kristensen cirka en times tid senere får lov til at rulle raceren til selve banen, hvor der kommer yderligere præsentation af raceren.


Tom Kristensen er spændt på at kunne vise den nye Audi R18
(Foto: Audi Motorsport)

Derefter pakker teamet ned og tager til Paul Ricard hvor det reelle testarbejde begynder.

Benji

Læs mere om:
  • Tom Kristensen
  •