Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Langstreckenpokal

Frederik Nymark starter sæsonen tidligt

Langstreckenpokal 
20/03/14 

Frederik får karrierens største udfordring, når han den 29. marts deltager i 4 timers VLN løbet på Nürburgring / Nordschleife i en BMW M3 fra det danske Scangrip Racing.
 

Banen som også kaldes The Green Hell, er med næsten 25 km verdens længste permanente racerbane (inkl. Grand Prix banen), den har over 90 sving og en højdeforskel på 300 meter. Masser af træning på Playstation/ GT6 er et must inden løbet!


Frederik Nymark er klar til en ny udfordring.
(Foto: Motorsporten.dk)

Allerede i 2013 sæsonen fik Niels Borum øje på det unge racer talent Frederik Nymark og efter et rigtig godt løb ved Dubai 24H, tog Niels fat i teamet bag Frederik Nymark.

Niels Borum som i flere sæsoner har deltaget i VLN løb i Tyskland og 3 24h løb på Nürburgring, ville gerne have det unge talent i bilen til årets 4 timers VLN løb på Nürburgring i slutningen af marts.

Efter Dubai 24H løbet har Frederik Nymark fået lidt blod på tanden for langdistance løb og vil derfor gerne gøre sig klar til fremtidige løb. VLN reglerne kræver at man har deltaget i mindst et langdistance løb, før man kan stille op i deres berømte 24 timers løb på Nürburgring.


Her er bilen Scangrip Racing benytter til 4 timers løbet.
(Foto: Scangrip Racing)

Derfor sagde Nymark Racing ”ja tak” til den invitation fra Scangrip Racing og Niels Borum. Frederik Nymark skal dele teamets BMW M3 med Niels Borum og Preben Grundtvig.

Løbs weekenden starter med træning om fredagen. Det kommer til at foregå på selve F1 banen på Nürburgring.

Frederik træner jo altid inden han skal deltage i et løb og igen vil han starte sin Sony Play Station for at gennemkører begge baner igennem, rigtig mange gange. ”Jeg brugte min nye Sony Play Station med Gran Turismo 6 rigtig meget til mine forberedelser i Dubai og det vil jeg gøre igen til løbet på Nürburgring ” fortæller unge Frederik Nymark.

Frederik er realistisk i sine forventninger til løbet. Til løbet på Nürburgring er der næsten 200 biler til start, så alene det at gennemføre løbet uden skader er en bedrift i sig selv.

For Frederik er det vigtigt at vise motorsportsverdenen at selv om han kun er 18 år, kan han holde hovedet koldt og samtidig køre hurtige og stabile tider!

Nymark Racing har til denne sæson fået ekstra hjælp. Nymark Racing, har lavet et samarbejde med Simon Olsen som sponsoransvarlig.

Simon er 25 år gammel og uddannet Serviceøkonom med speciale i Sport & Event Management, mens han også har en bachelor i Marketing Management.

Nymark Racing vil i Danmark deltage i DEC og Legend Car Cuppen. Det vil vi vende tilbage til i starten af april.

Nymark Racing
nymarkracing@gmail.com

Selch

Læs mere om:
  • Frederik Nymark
  • Niels Borum
  • Preben Grundtvig
  • Nymark Racing
  • Nürburgring
  •