Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Series Karting

Fantastisk sæsonstart for Kevin Rossel

World
Series
Karting 

17/03/14 

Den danske kartingkører Kevin Rossel leverede en super performance ved Champions Cup, hvor han fik skudt 2014-sæsonen i gang med god stil. Danskeren har kørt sæsonens første to løb i Italien, hvor det begge gange er blevet bevist at Kevin bliver en af topduellanterne i år.
 

Senest var det WSK Champions Cup, verdens hårdeste kartingserie, som skulle køres på den italienske bane i La Conca. Cuppen køres over to afdelinger, og var på forhånd ikke en del af Kevins racerkalender, men i sidste øjeblik valgte Forza Racing at hasteindkalde danskeren til at køre løbet. På den måde kunne teamet og Rossel teste forud for den ene afdeling af Europamesterskabet, som senere på året køres på netop denne bane.

Onsdag gik turen til Italien, dog med det i baghovedet at alle øvrige deltagere havde kørt en afdeling weekenden forinden. Det vil sige, de havde fem dage mere i kroppen og på banen. Næsten alle værst tænkelige scenarier var tilstede torsdag og fredag hvor vejret skiftede konstant, og Rossel kun fik 2 x tørvejrstræninger inden selve løbet, som også kun bød på meget omskifteligt vejr.


Fokuseret Kevin Rossel inden løbet sættes i gang
(Foto: KSP.fr)

Den unge dansker kvitterede dog Forza Racings tillid ved at være tredjehurtigst på tiden i kvalifikationen. Derfra og frem til finalen var der kun en stigende formkurve, der særligt kom til udtryk i hans tredje heat, hvor han var absolut hurtigst og officielt satte heatsets hurtigste tid. Efter de indledende kvalifikationsheats, var Rossel på en samlet fjerdeplads i det meget hårde KF felt. På den måde understregede Kevin sammen med sit team Forza Racing, at han er og vil blive en kandidat til titler i 2014.

Desværre sluttede weekendens finale allerede i første sving i et kæmpe sammenstød hvor både Rossel og Nicklas Nielsen var indblandet, og begge missede chancen for topplaceringer.
Det slår dog ikke den kvikke kører ud.

- ”Jeg giver aldrig op! Jeg tror på det her, og er sikker vi kommer stærkt tilbage i Sarno når det gælder den første afdeling af WSK Master Series. Vi har vist at vi har speeden, og det er dét vi skal bruge fra nu af og i resten af sæsonen,” pointerer Kevin Rossel.


En flyvende Kevin Rossel der virkelig havde fart på til WSK Champions Cup på La Conca
(Foto: KSP.fr)

Om mindre end en uge, nærmere d. 21. – 23. Marts, gælder det så den første afdeling af WSK Master Series, som sættes i gang på den italienske bane Sarno.

Kevinrossel.dk
Facebook.dk/kevinrossel

Janni Storm

Læs mere om:
  • Kevin Rossel
  •