Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Kevin Magnussen: Det er surrealistisk

Formel 1 
16/03/14 

Første dansker på podiet
Kevin Magnussen slog alle danske Formel 1-rekorder med sin podieplacering - og så i sit debut Grand Prix. Det var en meget afslappet og rolig dansker, der fortsat bevarer sin ydmyghed overfor sin præstation.
 

Efter champagnen var sprunget fik han mulighed for at sætte de første ord på sin podieplacering. "Det er meget svært at tro på. Det er meget surrealistisk," siger han. Han er dog rigtig tilfreds med McLaren raceren. "Bilen var i dag meget bedre end det vi tidligere har det, så teamet har givet mig præcis det der skulle til," siger han og sender takken tilbage til McLaren teamet.

Særligt det at han ikke har den store erfaring med Formel 1, gør præstationen endnu mere opsigtsvækkende. "Der er ikke mange muligheder for at teste og jeg har ikke tidligere kørt et race, så jeg takker teamet." Det blev også noteret at hans far, Jan ikke havde mulighed for at deltage. Det bliver der sikkert gode muligheder for i de kommende måneder. Alligevel var han savnet på sådan en dag. "Jeg ville håbet at far kunne have været her," sluttede han.


Kevin Magnussen får masser af grund til at smile de kommende uger! Imponerende 3. plads i sit debutløb
(Foto: McLaren Media)

På det efterfølgende pressemøde var der også et par kommentarer til weekenden. "Det har været en sindsyg weekend. Jeg havde planlagt at nyde det så meget som muligt. At jeg skulle ende på podiet havde jeg ikke regnet med," siger danskeren. Og han er meget glad for den støtte der kommer fra mange fans. "Tak for alle beskeder på Twitter, det har været kæmpe hjælp. Tak for støtten," er ordene fra Kevin Magnussen.

Benji

Læs mere om:
  • Kevin Magnussen
  • 16/03/14 - Albert Park - Formel 1 - FIA F1
  •